Kongelige16. marts 2019

Meghan vil genforenes med sin far efter fødslen

Når hertuginde Meghan bliver mor for første gang i april, vil hun forsøge at blive forsonet med sin far og søster
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega378708_009.jpg
 Foto: MEGA

Hertuginde Meghan er klar til slutte fred med sin far, når hun har født i næste måned.

Det fortæller kilder tæt på hertuginden til DailyMail.

Forholdet mellem hertuginde Meghan og hendes far, Thomas Markle, har ellers været på frysepunktet, lige siden han valgte ikke at dukke op til hendes bryllup i maj sidste år.

- Hun planlægger at slutte fred med familien og inviterer dem på besøg, når babyen er blevet født - inklusiv søsteren Samantha. Meghan håber og beder til, at babyen vil kunne bringe familien sammen igen, fortæller kilden til DailyMail.

Det seneste år, er der blevet skrevet mange ting om hertuginde Meghan og hendes familieproblemer. Specielt storesøsteren Samantha Markle har været ude med riven overfor søsteren.

Da Meghan i februar holdt et kæmpe babyshower i New York var søsteren fx ikke inviteret, ligesom Meghan heller ikke besøgte hende eller faren, selvom de befandt sig i den samme verdensdel. Det fik Samantha til at rase.

- Hvis man lægger alle personlige problemer til side, så forstår jeg godt, at et babyshower er en spændende ting - Det handler om venner og at blive klar til babyen. Men du er på det her kontinent Meghan, og jeg ville ønske, at hun tog kontakt til vores far, mens hun er her, rasede Samantha Markle.

Meghan har tidligere prøvet at blive forsonet med faren Thomas Markle, da hun sendte et forsoningsbrev til ham. Et brev, som han sidenhen valgte at dele med offentligheden.

I det fem sider lange brev tiggede Meghan sin far om ikke konstant at tale over sig i pressen.

- Far, det er med tungt hjerte, jeg skriver dette. Jeg forstår ikke, hvorfor du har valgt denne sti og vender det blinde øje til al den smerte, du er skyld i, indleder hun det håndskrevne brev, som hun sendte til sin far i august.

- Dine handlinger har knust mit hjerte i en million stykker - ikke bare fordi du har været skyld i unødvendig og uberettiget smerte, men også fordi du har valgt ikke at fortælle sandheden, men bliver ført som en dukke. Det er noget, jeg aldrig vil forstå, skrev Meghan ligeledes.

Problemerne mellem hertuginde Meghan og hendes far, Thomas Markle, startede allerede sidste år.

Inden Harry og Meghans bryllup hævdede Thomas Markle, at han skulle opereres i hjertet, og han meddelte derfor sin datter, at han ikke kunne komme til brylluppet.

Sponsoreret indhold