Kongelige11. december 2018

Meghans far taler over igen: Hun delte marihuana ud til sit bryllup

I et nyt interview hævder hertugindens far, at Meghan delte fjolletobak ud til sine bryllupsgæster
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-thomas.jpg
 Foto: MEGA

Gang på gang har hertuginde Meghans far, 74-årige Thomas Markle, talt ud i medierne, uden at hans datter var klar over, hvad han ville sige eller gøre.

Denne gave vil skabe glæde hos både din far og mor.

Det hele startede med, at faderen lige inden hendes og prins Harrys bryllup i maj blev taget i at iscenesætte billeder med en paparazzi-fotograf.

Senere gav han for første gang nogensinde et TV-interview, hvor det efterfølgende viste sig, at han havde modtaget penge for at stille op foran kameraet.

I går fik prins Harry så med grovfilen i et interview med britiske Daily Mail, og det er i selvsamme interview, at Thomas Markle smider lidt af en bombe om sin royale datter.

I interviewet med Daily Mail afslører Thomas Markle, at Meghan til sit første bryllup med filminstruktøren Trevor Engelson delte marihuana ud til bryllupsgæsterne - de fik angiveligt en lille pose med fjolletobak som "velkomstgave".

I 2011 blev Meghan, der dengang hed Markle til efternavn, gift med Trevor Engelson. Parret holdt brylluppet på Jamaica, der via sin rastafari-kultur og reggae-musik er tæt knyttet til marihuana.

- Det er ulovligt, men det betyder ikke det store på Jamaica, forklarer Thomas Markle til Daily Mail.

- Det er nærmest kotyme dernede. Jeg ryger ikke hash, og så vidt jeg ved gør Meghan det heller ikke, tilføjer han.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega9320_001.jpg
 Foto: MEGA

Meghan Markle og Trevor Engelson var gift fra 2011 til 2013. Foto: MEGA

Thomas Markle, der er pensioneret lysinstruktør, afslører, at han i stedet for at ryge sin "velkomstgave" gemte den som et mindre fra sin datters bryllup.

- Jeg ved ikke, hvad jeg gjorde ved mit (marihuana, red.). Jeg tror, jeg gav det væk. Jeg gemte posen og bruger den til at holde havluften væk fra en af mine Emmy-statuetter, fortæller Thomas Markle til Daily Mail.

Sponsoreret indhold