Nyheder21. september 2013

Caroline Fleming og Nicklas Bendtner: Sådan startede forholdet

Baronessen taler nu ud om deres kærlighed
Af af
Caroline Fleming og Nicklas Bendtner havde en lidt sjov start på forholdet.
Caroline Fleming og Nicklas Bendtner havde en lidt sjov start på forholdet.
 Foto: Mikael RieckDet har aldrig været en hemmelighed, at Caroline Fleming og Nicklas Bendtners bekendtskab startede under optagelserne til tv-programmet "Baronessen flytter ind".

Men det tidligere kærestepar har aldrig villet ind på detaljerne omkring, hvordan det videre forløb foregik.

Nu taler Caroline Fleming dog ud i denne måneds Cover.

- Sammen med en god ven er jeg en aften på MASH. Landsholdet er der også. Og på et tidspunkt kommer en ung fyr over og spørger, om jeg ikke vil ned og sige tillykke, fordi de netop har vundet en vigtig kamp. I den her periode er jeg i gang med at optage 3. sæson af "Baronessen flytter ind", og jeg falder i snak med den her fyr, som er utrolig sød. Dagen efter skal vi optage hos en familie tæt på Gilleleje, og jeg finder ud af, at familiens tre drenge er vilde med Ronaldo og Nicklas Bendtner. Så jeg tænker: 'Det var da ham jeg mødte i går', så jeg får fat i hans telefonnummer og ringer...", fortæller hun åbent i det store interview.

Sådan er forholdet til Bendtners nye kæreste

Nicklas Bendtner tager telefonen, og Caroline lægger ud med at sige: "Hej Nicklas. Vi mødtes på MASH i går aftes...". Boldbissen svarer så tilbage, at det gjorde de ikke. TV-baronessen holder fast.

Men efter lidt snak viser det sig, at frøken Fleming altså ikke aner, hvem Nicklas Bendtner er, og i virkeligheden har snakket med landsholdets massør. Fodbolddrengen kommer hende alligevel til undsætning, og ...

- Og ja... efter et par måneder ender det med middag og champagne, forklarer den smukke blonde mor til tre til Cover.

Så benhård var Caroline efter bruddet

Sponsoreret indhold