Kongelige24. april 2018

Kommer den nyfødte prins med til Harry og Meghans bryllup?

- Det ville være ondt gjort over for Meghan, vurderer kongehusekspert om, hvorvidt William og Kates nyfødte prins kommer med til Harry og Meghans bryllup
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry-meghan-william-kate.jpg
 Foto: All Over Press

I går fødte 36-årige hertuginde Kate en velskabt dreng, og samme dag viste de stolte forældre deres nyfødte søn frem.

Den lille prins, der endnu ikke har fået et navn, kom til verden under en måned inden prins Harry og Meghan Markles bryllup den 19. maj, og spørgsmålet er nu, om den lille baby skal med til farbrors store dag.

- Eftersom Kate nu er en rutineret mor med tre fødsler bag sig, tænker jeg, hun også kommer sig hurtigt denne gang, hvis alt er forløbet normalt, vurderer kongehusekspert Anders Johan Stavseng over for norsk SE og HØR.

- Jeg er helt sikker på, at vi får Kate at se i kirken under vielsen. Den nyfødte kommer nok til at være i nærheden, men spørgsmålet er, om folket får prinsen at se, tilføjer kongehuseksperten.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/7.09082272.jpg
 Foto: All Over Press

Den lille, nyfødte prins blev for første gang vist frem i går - kun få timer gammel. Foto: All Over Press

Stavseng vurderer, at Kate næppe vil stjæle rampelyset fra Harry og Meghan ved at vise sin nyfødte søn frem til deres bryllup.

- Det ville være ondt gjort over for Meghan. Jeg tror, Kate kommer til at skjule sønnen for pressen, siger Anders Johan Stavseng til norsk SE og HØR.

Kongehuseksperten understreger, at Harry og Meghans bryllup under alle omstrændigheder ikke bliver helt efter skabelonen.

- Uanset hvad kommer det ikke til at blive et traditionelt kongeligt bryllup. Prins Harry og Meghan har ikke engang sat en plads af til premierministeren. I stedet har de inviteret terrorofre fra Manchester til vielsen på Windsor, fortæller Stavseng.

Hertuginde Kate, 36, og prins William, 35, kunne i går - kl. 11.01 britisk tid - byde velkommen til deres tredje barn. Det oplyste det britiske kongehus på Twitter.

Parret har i forvejen sønnen George på fire og datteren Charlotte på to. De har nu fået en lillebror, for Kate og William har fået en dreng.

Artiklen fortsætter under tweetet.

Sønnen vejede 3827 gram, og prins William var tilstede ved fødslen, og det oplyses, at både mor og barn har det godt.

Sponsoreret indhold