Hertuginde Meghans far: Jeg bliver straffet

Det var oprindeligt hertuginde Meghans far, der skulle føre hende ned af kirkegulvet den 19. maj, men han meldte fra på grund af sygdom.

Det var oprindeligt hertuginde Meghans far, der skulle føre hende ned af kirkegulvet den 19. maj, men han meldte fra på grund af sygdom.

Foto: All Over Press

Tidligere på måneden stod hertuginde Meghans 73-årige far for første gang frem på TV for at fortælle sin side af historien om, hvorfor han ikke dukkede op til sin datters bryllup

Og nu er Thomas Markle Sr. så igen ude med riven, så at sige. 

Efter sit store TV-interview, som han fik betaling for, føler Thomas Markle nemlig, at han bliver straffet af sin datter og resten af den britiske kongefamilie. 

I TV-interviewet, der blev bragt i "Good Morning Britain", kom hertugindens far blandt andet med en række kontroverselle udtalelser om prins Harry. 

Thomas Markle hævdede, at prins Harry havde sagt til sin svigerfar, at han skulle "give Trump en chance", og at Brexit måske ikke var så dårlig en ide - udtalelser, der vakte opsigt, da de kongelige ikke kan eller må udtale sig om politiske emner. 

Nu fortæller Thomas Markle Sr. til amerikanske TMZ, at han føler, at han bliver straffet af den royale familie, efter han - uden at det britiske kongehus vidste det - stod frem på TV. 

Til TMZ fortæller han, at han føler, at han "bliver straffet" efter sin TV-optræden, og det hjælper ikke på sagen, at det om et par uger er planlagt, at præsident Donald Trump flyver til England, hvor han skal mødes med dronning Elizabeth.

- Hvis dronningen er villig til at møde vores arrogante, ignorante og ufølsomme præsident, så han hun ingen undskyldning for ikke at møde mig, jeg er slet ikke nær så slem, lyder det fra Thomas Markle. 

Faderen, der gennemgik en større hjerteoperation lige inden sin datters bryllup, har endnu ikke mødt sin nye svigersøn prins Harry eller hans familie, og han fortæller til TMZ, at han har planer om snart at krydse Atlanten for at møde den britiske kongefamilie. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close