Caroline Fleming: Kom for sent til Joachims fødselsdag

– En fortryllende aften så fyldt med nærvær og kærlighed. Elskede hvert sekund, fortalte Caroline Fleming bagefter om festen, som hun kom for sent til.

– En fortryllende aften så fyldt med nærvær og kærlighed. Elskede hvert sekund, fortalte Caroline Fleming bagefter om festen, som hun kom for sent til.

(Foto: Hanne Juul)

Der er en helt fast rækkefølge for, hvornår gæster ankommer til en festmiddag på Amalienborg. Sidst kommer de kongelige, men det blev ikke fulgt på prins Joachims runde dag.

Den 43-årige TV-baronesse Caroline Fleming kom nemlig for sent, og hun var ikke den eneste.

Kort før kronprins Frederik og hans familie ankom, rullede en taxa op i nærheden af den røde løber. Heri sad Caroline Fleming, og hun blev siddende, indtil Frederik, Mary og parrets fire børn var vel inde i Christian VII’s Palæ.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Hele Joachims familie var selvfølgelig med for at fejre hans runde fødselsdag. (Foto: Hanne Juul)

Caroline var selv den første til at erkende, at hendes ankomst ikke var så vellykket.

– Jeg er lidt flov over at være her for sent, men jeg er kommet lidt forsinket med et fly fra London, forklarede hun, der dog havde haft tid til at nå forbi Hotel d’Angleterre for at blive stylet.

Og så kastede hun sig ellers ud i en længere lovprisning af fødselaren.

– Han er vidunderlig, pragtfuld, meget speciel, dyb, så fuld af kærlighed, meget intelligent, meget vis. En rigtig god ven.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I en lys og let sommerkjole stod 79-årige dronning Margrethe forventningsfuld i porten til Christian VII\'s Palæ for at byde sin yngste søn velkommen.

I en lys og let sommerkjole stod 79-årige dronning Margrethe forventningsfuld i porten til Christian VII's Palæ for at byde sin yngste søn velkommen. (Foto: Hanne Juul)

Bag om Margrethe

Heller ikke lensgreve Bendt Tido Wedell, 43, og hans hustru Pernille var taget hjemmefra i god nok tid.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Selv om de ikke overholdt protokollen, smilede dronning Margrethe til Bendt Tido Wedell og Pernille.

Selv om de ikke overholdt protokollen, smilede dronning Margrethe til Bendt Tido Wedell og Pernille. (Foto: Hanne Juul)

De måtte i al hast småløbe uden om den røde løber, op ad trappen og ind bag dronning Margrethe, som stod klar til at modtage aftenens æresgæst, prins Joachim, og hans familie.

Da porten var lukket og pressefolkene ved at pakke sammen, sørgede Nina Wedell-Wedellsborg, 55, og hendes mand Peter Aandahl for at vinde konkurrencen om at komme mest for sent.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Auktionshuset Sotheby’s’ direktør i Danmark, Nina Wedell-Wedellsborg, kom først, da porten til slottet var lukket.

Auktionshuset Sotheby’s’ direktør i Danmark, Nina Wedell-Wedellsborg, kom først, da porten til slottet var lukket. (Foto: Hanne Juul)

Hun havde så travlt med at komme ud af bilen, at hun i første omgang glemte sin mobiltelefon på bagsædet. Omsider kunne porten lukkes og festen begynde.

Vil du læse meget mere om de kendte hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close