Kendte 10. maj 2019

Caroline Fleming afslører vild nyhed: Flytter hjem

Caroline Fleming kunne fredag aften afsløre, at hun og familien har taget en stor beslutning: Efter mere end 25 år i udlandet vender de således retur til Danmark for bestandigt

Efter 25 år i udlandet er Caroline Fleming og børnene nu på vej hjem.

Fredag aften afslørede TV-baronessen således, at hun og familien har valgt at flytte hjem til Danmark efter at have boet en lang årrække i London.

Til SE og HØR fortalte den 43-årige TV-kendis, at det særligt er på grund af børnene, at hun nu vælger at flytte hjem:

- Jeg vil rigtig gerne have, at mine børn får en dansk barndom. Jeg har tænkt rigtig meget over det igennem de sidste par år, og dét, der betyder mest, det er det herhjemme, sagde Caroline Fleming, da hun fredag aften ankom til ELLE Style Awards. 

Hun satte lidt flere ord på, hvad hun mener er "en dansk barndom":

 

- Det er at kunne lege på gaden, at cykle i skolen, at kunne bade i det danske hav hele året rundt, for det er noget, jeg skal, sagde Caroline Fleming, der også glæder sig til at sætte tænderne i nye danske kartofler og ærter.

Hun og resten af familien er helt klar til at vende hjem og håbet er, at de har fundet deres nye bolig - indtil videre en lejebolig - når skolen går i gang til august:

- Efter at have været ude i 25 år har man opelvet merget og set meget og fået rusket op i alverdens værdier, og dét, der virkelig er vigtigt for mig, er det herhjemme, sagde Caroline Fleming, der heller ikke lagde skjul på, at børnene er henrykte over tanken om at skulle flytte til Danmark:

- Børnene er så lykkelige. Alxander går jo allerede på Herlufsholm. Josephine og Nicholas har tigget og bedt om det i et par år, så de er så glade.

Sammen med eksmanden Rory, som hun var gift med fra 2001 til 2008, har Caroline Fleming Alexander William og Josephine Margaretha Victoria.

Sønnen Nicholas har hun med Nicklas Bendtner.

Alexander bor allerede i Danmark, da han går på Herlufsholm Kostskole.

Du kan se interviewet med Caroline Fleming øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold