Kongelige4. september 2019

Alexandra om Nikolais udkårne: En del af familien

For første gang sætter grevinde Alexandra ord på sine følelser, når det kommer til Nikolais første store kærlighed, Benedikte Thoustrup.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/benedikte_thoustrup_hjo.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Endelig taler Alexandra om prins Nikolais kæreste, Benedikte. Og den unge dame er i den grad godkendt af svigermor.

Det er over et år siden, at SE og HØR for første gang kunne vise billeder af prinsens første kæreste, den nu 20-årige Randers-pige Benedikte Thoustrup. Siden har deres forhold udviklet sig og er blevet mere seriøst. Og nu taler Alexandra ud om forholdet til Benedikte.

– Jamen altså. Man kan bare blive så glad, når ens barn har det dejligt. Og vi som familie holder så meget af Benedikte, så det er dejligt at få en pige ind som en del af familien, siger grevinde Alexandra, 55.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/alexandra_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

SE og HØR mødte for nylig grevinde Alexandra, 55, hvor vi fik en god snak med hende. (Foto: Kaspar Wenstrup)

For nylig kunne SE og HØR afsløre, at Benedikte allerede er rykket ind i Nikolais lejlighed tæt på Amalienborg. Her har naboer kunnet følge indflytningen nøje, og både vinduer og altan har fået det, man kunne kalde et mere feminint udtryk. Der er både gardiner, der er sirligt hængt ud. Ligeledes er der kommet et hav af planter og blomster på altanen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nikolai_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det var på Herlufsholm, at romancen mellem Nikolai og Benedikte blomstrede. De blev studenter sammen sidste sommer. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hårdt år

Parret har levet 1.200 kilometer fra hinanden, fordi Benedikte har tilbragt et år på Sorbonne Universitetet i Paris. Det var som bekendt meningen, at Nikolai skulle gennemgå en militæruddannelse ved Hærens Sergantskole i Varde, men det blev en kort affære. Prinsen fra København var ikke på rette hylde, og han måtte sadle om.

Senere på året kunne SE og HØR så afsløre, at han var gået i lære hos ejendomsmatadoren Mikael Goldschmidt. 20-årige Nikolai har således ikke spildt tiden i studieåret 18/19.

Nu er han så kommet ind på Copenhagen Business School på Frederiksberg, hvor han skal gennemgå udannelsen Business Administration and Service Management. Og Benedikte er kommet ind på samme skole. Dermed kan de atter få en hverdag sammen – denne gang i hovedstaden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nikolai_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Prins Nikolai, 20, kan glæde sig over, at familien også er glade for hans kæreste. (Foto: Thomas Laursen)

– Det er næste fase i hans liv. Jeg følger med fra siden, og det er interessant at se, hvor skønt og dejlig og selvstændig en ung mand han er blevet. Han glæder sig til sit studie. Han er virkelig parat til at få mere viden ind, og han er kommet et godt sted han. Jeg er lykkelig for, at han har valgt at studere her i Danmark, forklarer Alexandra om sønnens studievalg.

Bakker op

Det er ingen hemmelighed, at grevinden i den grad bakker Nikolai op og står klar til at hjælpe. Alexandra ved godt, at Nikolai skal lære at stå på egne ben, men hendes børn, der også tæller lillebror, Felix, 17, er hendes et og alt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/alex_nikolai_felix_foto_morten_mejnecke.jpg
 (Foto: Morten Mejnecke)

Som en del af familien kommer Nikolais udkårne til at se en masse til Alexandra og lillebror Felix, 17. (Foto: Morten Mejnecke)

Da prins Nikolai i 2018 begyndte sin modelkarriere hos Dior og Burberry, stod Alex også konstant klar i kulissen, hvis Nikolai havde brug for hende.

I dag svarer hun på spørgsmålet, om sønnens modelkarriere kommer til at fortsatte i fremtiden, selv om han studerer på fuldtid:

– Det kan du tro. Hvis der kommer noget stort, han har tid til vil fokusere på, så ja. Men det er ikke hans største prioritet. Så han kaster sig ikke ud i det. Det er bare, hvis der kommer noget eksklusivt. Så siger han ja, siger Alexandra.

Sponsoreret indhold