Kongelige 19. juni 2019

Alexandra efter bruddet: Kærligheden må vente

Grevinde Alexandra var i sprudlende humør, da hun gæstede Botanisk Have i forbindelse med ”En Romantisk Aften”. Her fulgtes hun med prins Henriks nevø.
(Foto: Dan Mariegaard)

Romantik er der ikke meget af i grevinde Alexandras liv i denne tid – til gengæld fejler hendes humoristiske sans intet.

Derfor slog hun også over i en skraldlatter, da hun blev bedt om at stille sig hen til et stort hjerte opstillet i Botanisk Have i forbindelse med ”En Romantisk Aften” arrangeret af PB Action Fest & Eventbureau.

– Ha-ha, det er ikke lige apropos, sagde hun muntert.

I stedet var den tidligere prinsesse i byen med blandt andre prins Henriks nevø Charles Henri Keller.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Omgivelserne var perfekte til romantik, men grevinde Alexandra, 54, nød aftenen i Botanisk Have med veninden Henriette Toft, vennen Nikolaj Hübbe, 51, hans kæreste Emmanuel og prins Henriks nevø Charles Henri Keller (yderst t.v.). (Foto: Dan Mariegaard)

54-årige Alexandra, der for nylig brød med Tony Lindkold, har det fint, men erkendte, at netop denne smukke grundlovsaften gav længsler efter en kæreste.

– Sådan en aften kunne være skøn med en, man holder af. Når man hører den musik ... altså klassisk musik og et glas rosé i det pragtfulde vejr i Botanisk Have.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Men nu er jeg i stedet sammen med gode venner, fortalte hun.

Læs mere om kongehuset i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold