Kongelige1. maj 2021

Alex fejrede genåbningen: I byen med Christiane

Da det endelig var muligt at spise ude, tog grevinden straks på restaurant – og med i selskabet var TV 2-baben
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som tusindvis af andre danskere kunne grevinde Alexandra, 56, næsten ikke vente, til Danmark endelig åbnede og tillod folk at gå på restaurant med vennerne.

Så i den første weekend af genåbningen hankede Alex op i en større gruppe veninder – heriblandt Christiane Schaumburg-Müller, 39 – og drog på den populære restaurant Pluto i Borgergade i det indre København for at nyde ikke kun de kulinariske herligheder – men også hinandens selskab.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/alex_2_7.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

39-årige Christiane Schaumburg-Müller er blevet en del af Alexandras netværk via en fælles veninde. (Foto: Hanne Juul)

– Ja, jeg kan bekræfte, at grevinden var på Pluto, siger Alexandras privatsekretær, Helle von Wildenrath Løvgreen, til SE og HØR uden at komme nærmere ind på, hvad veninderne lavede andet end at spise sammen.

Ud over at nyde menuen gik de minimum seks forsamlede kvinder om bord i cocktailmenuen for at fejre, at landet nu er åbent for sjov og spas med de nærmeste efter mange måneder uden den store sociale kontakt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/alex_1.png
 (Foto: Privat)

Her nyder Alexandra genåbningen af Danmark med et besøg på restaurant Pluto i hjertet af København – blot en gå-bajer fra hendes nye lejlighed. (Foto: Privat)

Mor på mærkerne

Selv om Alex ved flere lejligheder har været sammen med Christiane, så er det en fælles veninde, der har bragt dem sammen, og det var da også tilfældet ved besøget på Pluto.

Grevinden har fået bedre mulighed for sjove aftener med veninderne, efter at hendes sønner er blevet juridisk selvstændige – og hun selv er flyttet tilbage til København.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/alex_12.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Som alle andre har Alexandra, 56, været isoleret under coronakrisen, men nu vil hun ud og have drinks med veninderne. (Foto: Thomas Laursen)

Så det er også lidt nemmere at komme hjem, hvis der ryger en drink eller to for meget indenbords, når stemningen letter.

Efter sommerferien begynder yngstesønnen, Felix, 18, i militæret i Slagelse, mens storebror Nikolai, 20, for længst er flyttet hjemmefra.

null

Sponsoreret indhold