Kongelige11. januar 2021

Grevinde Alexandra flytter

Grevinde Alexandra har sat forstadsvillaen til salg. Hun vil tættere på byen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/copy_of_copy_of_20191103_lhl8030.jpg
 Foto: Lars H. Laursen

Hvis du vil købe Alexandras hus, er det nu, du skal slå til.

Nu sætter grevinden nemlig sin villa på 215 kvadratmeter på Vilvordevej i Charlottenlund til salg for 14.995.000 kroner.

Det bekræfter Alexandras presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen over for SE og HØR.

Ifølge SE og HØRs oplysninger sker det, fordi Alex ser fremtiden i øjnene: Til sommer bliver prins Felix student og flytter formentlig hjemmefra inden for overskuelig fremtid. Og så vil grevinden gerne bo i noget mindre – tættere på København.

Da Alex flyttede ind i Charlottenlund-villaen for tre år siden, boede prins Nikolai også stadig delvist hjemme, og dermed var boligen passende for den lille familie. Det spillede også ind, at prins Joachim og prinsesse Marie boede ekstremt tæt på grevinden – på Emiliekildevej i Klampenborg.

Dermed kunne sønnerne Nikolai og Felix leve side om side med begge deres forældre – et led i Joachim og Alexandras plan om en god og fornuftig skilsmissefamilie.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sh-685312.jpg

Sådan ser Alexandras lækre villa ud fra oven. Nu kan den blive din! (Foto: Claus Poulsen)

Men nu er Joachim og Marie som bekendt rykket til Paris på nærmest ubestemt tid – og når Nikolai og Felix snart begge er fløjet fra reden, giver det ikke længere mening for grevinden at beholde villaen. Tiden er fløjet fra projektet. Derfor skal det nu sælges.

På lejlighedsjagt

Derfor går Alex nu i gang med at lede efter lejligheder i hjertet af København, hvor hun kan fortsætte sit nye liv som karrierekvinde. Som SE og HØR forleden kunne afsløre, har Alex netop scoret en ny bestyrelsespost – og besidder dermed to vigtige af slagsen samt et job som Director of Client Programmes for Bang & Olufsen. Karrieregrevinden får dermed rigeligt at rive i fremover. Det var også planen, da hun i juli frasagde sig sin apanage på 2,6 millioner kroner årligt.

Fra slot til hybel

Huset i Charlottenlund var ellers Alexandras hidtil mindste bolig i Danmark. Hvis man ser bort fra Schackenborg Slot, har Alex boet tre steder: På 356 kvadratmeter på Svanemøllevej i Hellerup, i en 301 kvadratmeter stor herskabslejlighed i Store Kongensgade i det indre København samt i det nu til salg-satte hus i Charlottenlund på 215 kvadratmeter.Derfor er det også mest tænkeligt, at Alex nu er på jagt efter en endnu mindre lejlighed. Grevinde Alexandra betalte 9.950.000 kroner for huset tilbage i 2018, og derfor bliver det spændende at se, hvor stor en fortjeneste hun høster ved salget.

Se boligannoncen her:

https://lutzau.dk/ejendom/vilvordevej-80-charlottenlund-19990000404/

Sponsoreret indhold