Kendte20. april 2021

Christiane Schaumburg-Müller hylder kæresten: - Du gør kærligheden magisk

Der er masser af flag og fejring hos den 39-årige tv-godte, der overfor sine 363.000 følgere hylder kæresten Daniel Åxman
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En ganske almindelig lørdag i 2019 endte med at blive helt ualmindelig – og helt magisk – for den populære ”Vild med dans ”-værtinde Christiane Schaumburg-Müller.

På denne dag mødte hun nemlig sit livs kærlighed, den hemmelighedsfulde rigmand Daniel Åxman, som hun nu sender den helt store kærlighedserklæring efter i et opslag på sin Instagram.

- Du gør kærligheden magisk, lyder det indledende i Christianes opslag, som også er spækket med søde billeder af parret. Både til havs og på ski.

Artiklen fortsætter efter opslaget:

- Jeg er så taknemmelig for at du, at du kom ind i mit liv den lørdag i 2019. Den ro du har givet mig. Løfter mig op – bringer lyset ind. Du har åbnet mine øjne. Jeg elsker dig – lige som du er, fortsætter hun sin svulstige hyldest.

Noget andet, som også er magisk, er Christiane og Daniels imponerende have, der fulgte med, da de forrige sommer erhvervede sig Gentofte-villaen på 528 kvadratmeter.

Hotdogs og fødselsdagsbord

Den helt store kærlighedserklæring fra Christiane til Åxman kommer i forbindelse med hans 41-års fødselsdag, og ifølge den 39-årige tv-værtinde skal den ha’ hele armen.

- Tak fordi du ser mig, tak fordi du altid lytter og tak for at bære mig når asfalten bliver for hård. Tillykke med fødselsdagen min elskede! I dag skal du fejres!!!

Ligesom Christianes berømte eksmand, rapperen L.O.C er Åxman musikalsk interesseret. Hans 65-årige far er musiker, og Daniel har selv et stort flygel og flere guitarer stående derhjemme.

Christiane er almindeligvis ikke meget for at dele billeder af kæresten, og hendes profil på Instagram er som oftest præget af selfies og inspirerende opslag om boligindretning eller virksomheden ChriChri.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane_og_daniel.jpeg
 (Foto: Privat/Chrichri.dk)

(Foto: Privat/Chrichri.dk)

Mon ikke den danseglade tv-vært og hendes kæreste finder mulighed for at svinge hofterne i forbindelse med fødselsdagen, eller måske ovenikøbet stikker til søs en tur i det gode forårsvejr.

Ifølge Christianes story er der tilsyneladende i hvert fald blevet plads i programmet til en god gammeldags twindog ved den lokale pølsevogn.

Sponsoreret indhold