Kongelige24. februar 2021

Afsløring: Her skal Alex bo

Grevinden siger farvel til forstadsidyl og goddag til ny herskabslejlighed i midten af København.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20191023_lhl4284.jpg
 Foto: Lars H. Laursen

Nu begynder Alexandra nye liv som karrierekvinde i storbyen.

SE og HØR kan således afsløre, at den 56-årige grevinde har købt en lækker fireværelses lejlighed på 168 kvadratmeter i Klerkegade i det indre København for knap 12 mio. kroner.

Du kan se boligen her.

Oplysningerne bekræftes af grevindens presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, som fortæller, at Alexandra på nuværende tidspunkt ikke har yderligere kommentarer til boligkøbet.

Men sikkert er det dog, at Alex overtager boligen 1. juli. Og med placeringen midt i byen vil hun være omgivet af lækre gourmetrestauranter og shopping i international topklasse, i det øjeblik hun forlader matriklen. Skulle hun få lyst til et glas kølig hvidvin med veninderne på Café Victor, er den fashionable Ny Østergade også blot 10 minutters gang borte.

Ligeledes kan Alex nemt spadsere i Kongens Have eller tage en tur i Det Kgl. Teater, når lysten melder sig. Kort sagt: Alexandra kan nu tage for sig af alle byens allerbedste retter.Det nye storbyliv kommer til at passe perfekt til grevindens nye liv som karrierekvinde.

I sommeren 2020 sagde hun farvel til sin apanage på 2,6 millioner kroner. Kort forinden havde hun allerede sikret sig et job som Director of Client Programmes hos den danske elektronikgigant Bang & Olufsen – og i december 2020 kunne SE og HØR så afsløre, at grevinden også havde scoret en ny bestyrelsespost i medicinalvirksomheden Unumed. Siden 2007 har Alex også siddet i bestyrelsen i Ferring Pharmaceuticals i Schweiz.

Den nye lejlighed får kun én beboer, når Alex flytter ind i begyndelsen af sommerferien – nemlig hende selv. På det tidspunkt flyver yngstesønnen prins Felix, 18, fra reden, mens hans storebror prins Nikolai, 21, allerede bor i nærheden af mors nye lejlighed – i kvarteret omkring Nørreport Station. Ældstesønnikes kæreste – Alex’ måske kommende svigerdatter, Benedikte Thoustrup – bor endnu tættere på – i Store Kongensgade – og dermed bliver det for alle parter ganske nemt at se hinanden.'

Alexandras nuværende bolig, villaen på Vilvordevej i Charlottenlund kan ses her. Den er til salg for 14.995.000 kr.

'

Sponsoreret indhold