Ærlige Alex efter bruddet: Ingen dans på roser

54-årige grevinde Alexandra sætter nu for første gang ord på bruddet med sin kriminelle ekskæreste, som glemte at fortælle eksprinsessen om sin dystre fortid.

54-årige grevinde Alexandra sætter nu for første gang ord på bruddet med sin kriminelle ekskæreste, som glemte at fortælle eksprinsessen om sin dystre fortid.

(Foto: Mikael Rieck)

Frisk luft og motion skulle være kuren for det meste.

Og det var præcis den recept, grevinde Alexandra valgte i sidste uge, da hun viste sig offentligt for første gang siden det dramatiske brud med sin kriminelle ekskæreste Tony Lindkold.

Forholdet til den tidligere PET-mand stod på i halvandet år, men Tony fik ikke lige fortalt eksprinsessen, at han i 2014 var inde at ruske tremmer, før han fik et års betinget fængsel for at have solgt kopimøbler.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ekskæresten Tony Lindkold fik sparket, da Alexandra fandt ud af, at han havde været bag tremmer i 2014 for salg af Arne Jacobsen-kopimøbler. Yderst overraskende, da manden bag solbrillerne er tidligere politimand. (Foto: Twitter)

– Det er ingen dans på roser lige nu. Men det går fremad, og man lever livet forlæns og forstår det baglæns.

Man har ét liv og skal få det bedste ud af det. Det hjælper på hjertesorg at gøre ting sammen, lød det fra grevinden til det årlige Parkinson Unity Walk, hvor Alexandra som mangeårig protektor gik med i et stort optog gennem København.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Som altid til Parkinson Unity Walk fik Alex rig lejlighed til at slå på tromme. (Foto: Mikael Rieck)

Alex Sikker i sin sag

Eksen Tony fik solgt hele 47 eksemplarer af Arne Jacobsen-klassikeren Svanen og 56 eksemplarer af Ægget, inden Bagmandspolitiet gik ind i sagen, men da først grevinden kunne læse om sin udkårnes lidt for smarte forretningsmetoder i pressen, var Alexandra i vanlig stil ikke sen til at kappe forbindelsen fuldstændig.

– Det var det, jeg skulle gøre, da jeg fandt ud af situationen, siger Alexandra om sin hurtige beslutning.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Som et lille plaster på såret fik Alex blomster efter den halvanden kilometer lange gåtur til fordel for Parkinsonforeningen. (Foto: Mikael Rieck)

Samme resolutte behandling fik som bekendt eksmanden Martin Jørgensen, efter at han fuppede grevinden for en formue og var utro med den tidligere TV-vært Eva Harlou.

”Vi har ikke de samme værdier længere”, lød det dengang i 2015 fra Alexandra.

Grevindens romance med Tony begyndte i 2018, da han var projektleder på hendes flytning fra det indre København til villaen i Charlottenlund, men nu er det altså tid til at kigge fremad.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lad mig se de luffer i luften! (Foto: Mikael Rieck)

Ny mand?

SE og HØR kunne i sidste uge afsløre, at grevinden er begyndt at feste i det københavnske natteliv, men på spørgsmålet, om Alex nu er på udkig efter en ny mand efter Tony, er grevinden ikke helt sikker.

– Det er et rigtig godt spørgsmål … Jeg tror ikke, man kan styre livet på den måde. Ting kommer, når de kommer. Men jeg skal lige se livet an.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Hej, min ven! Når de tobenede skuffer, har man jo altid de firbenede at falde tilbage på. (Foto: Mikael Rieck)

– Nu skal jeg nyde livet, og det er fyldt med familie, venner og masser af humor.

Man skal huske at sætte pris på hverdagen – med eller uden en i sit liv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close