Kongelige4. april 2019

Årh! Sød video: Sådan har du aldrig set Prins Harry

Prins Harry viste for alvor ballet skills, da han tog sig god tid til at deltage i en balletundervisning for små børn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega378708_009.jpg
 Foto: MEGA

Efter en shoppingtur med Meghan Markle, tog prins Harry et smut forbi et lokalt YMCA-center for at tale om mental sundhed og unge mennesker.

Men det var slet ikke det eneste, prins Harry lavede. Han viste nemlig også vaskeægte ballet skills.

Harry deltog nemlig i en balletklasse for små børn, og samtidig tog han sig god tid til at sige hej og pludre med de børn og forældre, som var tilstede på centeret.

Prins Harry talte ved besøget også om de forskellige udfordringer, unge mennesker kan så overfor i forhold til deres mentale sunhed.

Netop arbejdet med unge menneskers mentale sundhed skrev han også om på Instagram. Harry og Meghan har nemlig fået deres egen profil på det sociale medie.

Prins Harry og prins William tidligere har splittet deres hof op, og nu splitter de altså også op på de sociale medier. Tidligere har prins Harry og hertuginde Meghan været at finde på Kensington Royal Instagram-profil.

På det royale pars Instagram bød de i går folk velkomne, og skrev, at de fremadrettet ville dele ud af deres arbejde, vigtige nyheder og muligheden for at kaste lys over vigtige emner.

Og det har Harry altså gjort nu for første gang, for på parrets Instagram skriver han:

"Der fortsætter med at være enorme fremskridt i at nedbryde stigmatikken, der omgiver mental sundhed, men lad os fortsætte med at normalisere samtalen. Lad os minde hinanden om, at det er okay, ikke at være okay og at lytte til hinanden. Det er trods alt, hvordan vi tænker, der bestemmer, hvordan vi handler, føler og hvordan vi behandler os selv og dem omkring os"

Alting tyder på, at der er stor forskel på, hvordan Meghan Markle tager sig ud på Instagram nu, hvor hun er hetuginde og før, hvor hun "blot" var skuespillerinde.

Her var Meghan nemlig ikke bleg for at dele ud af sit privatliv eller af billeder, hvor hun blot var iklædt bikini.

Det er ganske normal kutyme at rydde ud i sine sociale medier, når man bliver en del af det britiske kongehus, og Meghan Markle, som især blev kendt for sin rolle i advokatserien "Suits", har altså slettet den Instagram, hun før delte ud af sit liv på.

Om vi får flere bikinibilleder af Meghan Markle på Instagram, må tiden vise - men vi skal nok ikke regne med det.

Sponsoreret indhold