Kongelige11. januar 2018

Har slettet sin Instagram: Her er Markles sidste PRIVATE billeder

Meghan Markle har valgt at slette alle sine sociale medier, efter at hun er blevet forlovet med den britiske prins Harry. Her kan du se eller gense nogle af de bedste billeder fra den 36-årige skuespillerindes Instagram-profil
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan_markle_1.jpg
 Foto: All Over

Selv om hun har været en flittig bruger af de sociale medier, skal vi ikke forvente billeder på Instagram eller Facebook, når Meghan Markle til foråret siger ”ja” til sin prins Harry ved et overdådigt bryllup på Windsor Castle.

Den 36-årige skuespillerinde – og kommende medlem af kongehuset – har nemlig valgt at slette alle sine sociale medier på blandt andet Facebook, Instagram og Twitter.

Det er ganske normal kutyme at rydde ud i sine sociale medier, når man bliver en del af det britiske kongehus, der dog selv er meget aktiv på både Instagram og Facebook.

Meghan Markle, der især blev kendt for sin rolle i advokatserien ”Suits”, har ellers været en flittig bruger af de sociale medier, som du kan se i disse billeder, der er nogle af de sidste, som Meghan Markle delte på sin Instagram-profil, før at hun valgte at lukke den ned.

Allerede i april sidste år valgte Meghan Markle at lukke ned for sin blog, kaldet ”The Tig”.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.20789750_0.jpg
 (Foto: All Over)

- Efter næsten tre smukke år på dette eventyr sammen med jer er det tid til at sige farvel til The Tig, skrev hun blandt andet i en erklæring og tilføjede:

- Hvad der begyndte som et passioneret projekt, har udviklet sig til et fantastisk fællesskab af inspiration, støtte og sjov. Bliv ved med at grine og turde tage chancer. Vær selv den forandring, du ønsker at se i verden, lød Markles opfordring til sine læsere. 


Det britiske kongehus bekræftede for nogle dage siden, at Meghan Markle har lukket ned for sine sociale medier. Det britiske kongehus - der i Storbritannien kaldes Kensington Palace - er selv meget aktiv på blandt andet Twitter og Instagram.

Kensington Palace udtalte ifølge Page Six, at Meghan Markle "er taknemmelig over for alle, der har fulgt hende på sociale medier gennem årene", men "hun har ikke brugt disse kontoer i noget tid".

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.20789755_0.jpg
 (Foto: All Over)

Det var 27. november sidste år, at parret stod frem og afslørede deres forlovelse. I et TV-interview med BBC-journalisten Mishal Husain samme dag afslørede den 33-årige prins og hans tre år ældre kæreste, at han friede til hende for få uger siden, mens han var i gang med at lave mad i hans hjem Nottingham Cottage på Kensington Palace.

- Han forsøgte at stege en kylling, og det var bare en fantastisk overraskelse, fortalte en lykkelig og meget forelsket Meghan Markle ifølge Daily Mail, da parret gik på TV-skærmene omkring klokken 19 dansk tid. Meghan Markle tilføjede, at det var ”sødt, naturligt og meget romantisk”, og at frieriet skete på en ”helt almindelig aften” for parret. Prins Harry tilføjede under interviewet: - Hun lod mig ikke engang blive færdig, hun sagde ”må jeg svare j”, og jeg sagde ”ja”, og så krammede vi, og jeg havde en ring i hånden, og jeg udbrød ”kan jeg give dig ringen”, og hun svarede ”åh ja, ringen!”.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.20789754_0.jpg
 (Foto: All Over)
Og det er ikke en hvilken som helst ring, som prins Harry har sat på Meghan Markles venstre ringfinger.

Den smukke forlovelsesring, som det forelskede par fremviste i slutningen af november i The Sunken Gardens ved Kensington Palace, består af to yderdiamanter, som var en del af prinsesse Dianas smykkesamling.

Desuden indeholder forlovelsesringen også en central diamant, der er hentet fra Botswana, hvor parret var på safaritur tilbage i september.

De tre diamanter er indfattet i en guldring, og samlet har ringen - der har i alt 2,5 karat diamanter - en værdi af mindst 500.000 danske kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.33420321.jpg
 (Foto: All Over)

Den smukke forlovelsesring består af tre diamanter. Foto: All Over

Trods forlovelsen og forelskelsen har prins Harry og Meghan Markle gjort en dyd ud af at holde deres forhold hemmeligt for den nysgerrige presse. Det er dog kommet frem, at de mødte hinanden under en ferie i London i juni 2016.

De mødtes angiveligt gennem designeren Misha Nonoo, hvis mand havde gået på Eton sammen med prins Harry.

I begyndelsen af november sidste år bekræftede det britiske kongehus, at prins Harry var i et parforhold med den amerikanske skuespillerinde, der blandt andet kendes for sin rolle som Rachel Zane i ”Suits”.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.20789760_0.jpg
 (Foto: All Over)

Annonceringen skete dog mere af pligt end af lyst – prins Harry var nemlig utilfreds med mediernes dækning af parforholdet, og han frygtede desuden for sin kærestes sikkerhed.

- Det kan ikke være rigtigt, at få måneder inde i et forhold med ham, skal frøken Markle være midtpunkt i sådan en storm. Siden han var ung, har prins Harry været klar over opmærksomhed, der har været til ham fra offentligheden. Han føler sig heldig, at han har så mange mennesker, der støtter ham, og han ved, hvilket privilegeret liv han lever, skrev det britiske hof i en pressemeddelelse den 8. november sidste år.

Der gik næsten også et helt år, før at Meghan Markle, der tidligere har været gift med en skuespiller fra 2011-2013, selv satte ord på sit forhold til den britiske prins. Det skete i et interview med Vanity Fair:

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.20796885.jpg
 (Foto: All Over)

- Vi er et par. Vi er forelskede. Og jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt at stå frem, præsentere os selv som par og fortælle historier, men jeg håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid. Det er for os, fortalte Meghan i interviewet med Vanity Fair og fortsatte:

- Det er det, der gør det så specielt. At det bare er vores historie. Men vi er glade. Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie.

Brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle finder altså sted 19. maj 2018.

Du kan se de sidste billeder fra Meghan Markles instagram-profil i galleriet herunder:

Meghan Markles instagram-profil lukket (se de sidste billeder her)

Sponsoreret indhold