Kongelige31. marts 2019

Meghan bryder fire årtier gammel tradition

Højgravide Meghan bryder en fire årti gammel tradition, når hun om kort tid bliver mor for første gang

Om kort tid bliver hertuginde Meghan og prins Harry forældre for første gang – og står det til traditionerne, vil den lille ny prins eller prinsesse komme til verden på den såkaldte Lindo-fløj på St Mary’s Hospital i Paddington i det vestlige London.

Men sådan bliver det ikke.

Den vordende mor har nemlig fravalgt sig at føde på den fødeafdeling, der ellers har dannet rammen om de royale fødsler i mere end fire årtier.

Det skriver det britiske medie The Sun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/alexander_mcqueen_jakke.jpg
 (Foto: MEGA)

Meghan bliver mor for første gang om kort tid. Foto: MEGA

Avisen har talt med en unavngiven kilde, der forklarer, at hertuginde Meghan ikke ønsker at kopiere hertuginde Kate, der ved alle sine tre fødsler befandt sig på Lindo-fløjen på St Mary’s Hospital.

- Harry og Meghan ved, at der er stor opmærksomhed fra befolkningen, men dette barn er ikke direkte tronarving, og de ønsker, at fødslen skal være så privat som mulig.

- Meghan er nervøs for komplikationer, som for eksempel akut kejsersnit, og hun ønsker ikke at føle sig presset over at skulle se fejfri ud på hospitalet blot timer efter, siger kilden.

I stedet har parret valgt, at fødslen skal foregå et sted, der er tættere på deres hjem i Windsor.

- Hun ønsker blot en normal, naturlig fødsel og blive forbundet med sit barn, uden at blive stadset op bare for at få taget billeder, siger kilden til The Sun.

Den såkaldte Lindo-fløj på St Mary’s Hospital har været et royalt fødested helt tilbage til 1977. Prinsesse Anne fik sit første barn – Peter Philips – på hospitalet, og efterfølgende fødte prinsessen også sin datter Zara i 1981.

Den afdøde prinsesse Diana valgte også Lindo-fløjen under fødslen af begge sin sønner, William i 1982 og Harry i 1984. Og hertuginde Kate har gjort hende kunsten efter ved fødslen af sine tre børn, George, der kom til verden i 2013; Charlotte der kom til verden i 2015 og senest Louis, der blev født sidste år.

Herunder kan du se en video med de største skandaler i det danske og de udenlandske kongehuse gennem tiden:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold