Kendte1. november 2021

Zayn Malik og Gigi Hadid: Lækket foto udløste dramaet

Det var tilsyneladende et helt særligt familiefoto, der udløste dramaet mellem Zayn Malik, Gigi Hadid og hendes mor Yolanda Hadid
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var tilsyneladende et privat familiefoto, der udløste dramaet mellem Zayn Malik, Gigi Hadid og hendes mor Yolanda Hadid.

Det skriver flere medier nu.

Den tidligere One Direction-sanger Zayn Malik er blevet tiltalt for blandt andet chikane efter en ophedet episode, hvor Zayn Malik ifølge anklagerne overfusede sin nu tidligere svigermor Yolanda Hadid.

Nu er det så kommet frem, hvad der fik den 28-årige sanger til at se rødt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega742242_001.jpg

Zayn Malik og Gigi Hadid blev forældre til datteren Khai i september 2020. Foto: MEGA

Venner afslører ifølge flere medier, at Zayn Malik – der altid har skjult sin datters ansigt på de sociale medier – blev rasende, da Yolanda delte et billede af Khais ansigt til sine millioner af følgere.

Det pågældende foto blev delt tilbage i januar, og her kunne hendes mange følgere altså se lille Khais ansigt blive reflekteret i et spejl.

Da Yolanda opdagede brøleren, skyndte hun sig straks at slette billedet og dele et nyt. Men skaden var altså sket.

En insider fortæller til The Sun:

- Tilbage i januar delte Yolanda ved en fejl et billede af Khai, hvor du kunne se hendes ansigt, og Zayn blev rasende – han er så beskyttende overfor sin datters privatliv, så han var rasende. Yolanda slettede straks billedet, men stemningen var dårlig, fortæller insiderkilden og tilføjer:

Artiklen fortsætter under billedet...

- Yolanda kan ikke forstå, hvad problemet er, men Zayn – og Gigi – er meget imod, at deres barn bliver fotograferet, og det har været et stort issue mellem dem.

I kølvandet på dramaet har Zayn Malik udsendt en kort udtalelse.

- I et ønske om at beskytte min datter har jeg indvilliget i ikke at komme med nogen former for anklager vedrørende en diskussion, jeg havde med et familiemedlem på min partners side, der kom hjem til os, mens min partner ikke var hjemme for flere uger siden. Dette var og er fortsat en privat sag, men det lader til, at der lige nu er diversitet i fortællingen om, hvad der skete, lød det fra Zayn Malik, der benægter, at han – som der ellers har floreret rygter om – blev fysisk overfor Yolanda.

Artiklen fortsætter under billedet...

Spændingerne mellem Zayn Malik og Yolanda eskalerede, efter et særligt billede blev delt i januar 2021.
Spændingerne mellem Zayn Malik og Yolanda eskalerede, efter et særligt billede blev delt i januar 2021.

Spændingerne mellem Zayn Malik og Yolanda Hadid eskalerede, efter et særligt billede blev delt tilbage i januar. Foto: Privat/Instagram

Ifølge flere medier er Zayn Malik og Gigi Hadid ikke sammen på nuværende tidspunkt i kølvandet på dramaet.

Gigi og Zayn blev forældre til datteren Khai i september 2020.

Sponsoreret indhold