Kendte29. oktober 2021

Zayn Malik taler ud efter voldsomme anklager: Jeg gjorde det ikke

Det var grove anklager som sangerens svigermor kastede mod ham sent torsdag aften dansk tid, selv nægter han alt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 57-årige Yolanda Hadid valgte torsdag aften dansk tid at bryde tavsheden efter en angiveligt ophedet diskussion med datterens kæreste, den tidligere One Direction-sanger Zayn Malik i sidste uge.

Ifølge den 26-årige models mor skulle sangeren nemlig have slået hende under et ophedet skænderi i parrets hjem i sidste uge, mens Gigi Hadid ikke selv var til stede.

Anklager, som Malik selv natten til fredag dansk tid kommenterede på – og pure benægter at be- eller afkræfte.

- Som I alle ved, så er jeg en ganske privat person, og jeg ønsker ikke andet end at skabe et sikkert og privat rum for min datter, mens hun vokser op. Et sted, hvor private sager ikke kastes ud på den offentlige scene, hvor alle kan læse om dem og pille det hele fra hinanden, starter han et længere opslag på sin Twitter og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega285386_001.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

- I et ønske at beskytte min datter, har jeg indvilliget i ikke at komme med nogen former for anklager vedrørende en diskussion, jeg havde med et familiemedlem på min partners side, der kom hjem til os, mens min partner ikke var hjemme for flere uger siden. Dette var og er fortsat en privat sag, men det lader til, at der lige nu er diversitet i fortællingen om, hvad der skete, lyder det videre.

Artiklen fortsætter under opslaget

Til det amerikanske medie TMZ pure benægter han dog alle anklager om vold.

- Jeg nægter på det fulde at have slået Yolanda Hadid, og for min datters skyld så ønsker jeg ikke at give yderligere kommentarer, og jeg håber virkelig, at Yolanda vil genoverveje sine falske anklager mod mig, fortæller han.

Det tidligere One Direction-medlem skriver desuden videre på sin Twitter, at han, trods de voldsomme anklager fra svigermoren, håber at alle vil komme ud på den anden side et bedre sted, efter de ”hårde ord”, og at han fortsætter med at være der på bedste vis for han og Gigi Hadids datter, Khai.

Artiklen fortsætter under

https://imgix.seoghoer.dk/mega144729_001.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Den 28-årige ”Pillowtalk”-sanger og modellen har dannet par siden 2015, men undervejs har de to været fra hinanden adskillige gange.

Senest fandt de dog sammen i slutningen af 2019, mens de to i foråret 2020 kunne afsløre, at de ventede deres første barn sammen.

Sponsoreret indhold