Kendte29. oktober 2021

Chok efter voldsanklager: Zayn Malik tiltalt og straffet

Zayn Malik havde ellers forsøgt at feje sagen til siden som om, det ikke var sket
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det tidligere One Direction-medlem Zayn Malik er blevet tiltalt og straffet for at chikanere sin nu ekskæreste Gigi Hadid og hendes mor, Yolanda.

Ifølge anklagerne skulle et skænderi mellem ham og eks-svigermoren Yolanda Hadid have udviklet sig i en mere fysisk retning, hvor han endte med at skubbe eller slå hende.

Ifølge TMZ, som er i besiddelse af retsdokumenter, er den 28-årige sanger tiltalt for fire kriminelle forhold vedrørende chikane.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega147204_001.jpg
 Foto: MEGA

Zayn Malik, 28. (Foto: MEGA)

Politiets tiltale sker efter, at Zayn Malik torsdag selv meldte ud, at skænderiet en "privat sag", og at han nægtede at have slået 57-årige Yolanda Hadid.

Nu efter sagen er endt på politiet bord og Zayn Malik er blevet bekendt med anklagerne, har han angiveligt erklæret sig skyldig i ét af tiltagepunkterne. Dog benægter han de tre andre forhold.

Skældsordene fløj

Skænderiet eksploderede i Zayn Maliks hjem den 29. september, og han skulle have kaldt Yolanda Hadid for "fucking hollandsk luder" og beordret hende til at "holde sig langt væk fra min fucking datter".

I skænderiet skulle han også have sagt "den fucking sperm, som kom ud af min fucking pik" - det er dog ikke nærmere beskrevet, hvorfor den sætning skulle være kommet over hans læber.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega620169_001.jpg
 Foto: MEGA

Gigi Hadid og Zayn Malik har et etårigt barn sammen. (Foto: MEGA)

Efter de ophedede ord, skulle han havde skubbet Yolanda Hadid ind i en kommode.

Zayn Malik mener ikke selv, at der skulle have været nogen form for fysisk kontakt.

Talte med Gigi

En del af anklagerne går også på ting, han skulle have sagt ting til den 26-årige model Gigi Hadid, som han har et barn sammen med.

Ifølge retsdokumenterne skulle han havde skreget af hende og sagt "få dig nogle fucking nosser og beskyt din partner mod din fucking mor i mit hus".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega356213_016_1.jpg
 Foto: MEGA

Zayn Malik nægter, at han skulle have slået Yolanda Hadid. (Foto: MEGA)

Ifølge TMZ's kilder og tidligere oplysninger fremme i sagen, var Gigi Hadid dog ikke selv til stede i huset. Derimod var hun i Paris, men det kan muligvis være, at de hårde ord er blevet sagt over en telefonforbindelse.

Zayn Malik skulle også have råbt efter en sikkerhedsvagt, hvorefter han forsøgte af slås med vagten.

Zayn Malik er blevet idømt en bøde med betingelser. Han får 90 dages betinget fængsel for hvert forhold - alt i alt 360 dage. Desuden skal han gennemgå et kursus for vredeshåndtering og et program om vold i hjemmet.

Han må ikke have kontakt med hverken Yolanda eller sikkerhedsvagten.

Sponsoreret indhold