Kendte 29. oktober 2021

Efter voldsanklager: Zayn Malik og Gigi Hadid går fra hinanden

Sent torsdag aften dansk tid meldte modellens mor, Yolanda Hadid ud, at Zayn Malik skulle have slået hende
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kom muligvis som en overraskelse for de fleste verden over, da den 57-årige Yolanda Hadid sent torsdag aften anklagede sin datters kæreste, Zayn Malik, 28, for at have slået hende under et skænderi.

Ifølge hende skulle de to have haft en ganske ophedet diskussion i løbet af den sidste uge, der i sidste ende skulle have fået det tidligere One Direction-medlem til at lange ud efter hende.

Natten til fredag valgte sangeren selv at sætte ord på hændelsen på sin Twitter.

- I et ønske at beskytte min datter, har jeg indvilliget i ikke at komme med nogen former for anklager vedrørende en diskussion, jeg havde med et familiemedlem på min partners side, der kom hjem til os, mens min partner ikke var hjemme for flere uger siden. Dette var og er fortsat en privat sag, men det lader til, at der lige nu er diversitet i fortællingen om, hvad der skete, skrev han blandt andet.

Men sket eller ikke sket, så lyder meldingen nu, at Gigi Hadid og Zayn Malik er gået fra hinanden – og har været det de seneste mange uger.

Det skriver flere amerikanske medier, herunder blandt andet People og TMZ.

- De er ikke sammen lige nu. De er begge fortsat gode forældre, de opfostrer datteren sammen, lyder det fra insideren, der fortsætter:

- Yolanda er selvfølgelig meget beskyttende overfor Gigi, hun ønsker kun det bedste for sin datter og barnebarn, lyder det fra en kilde tæt på det tidligere kærestepar.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Gigi selv har ikke personligt kommenteret på den angivelige hændelse, men gennem en talsmand fortæller hun:

- Gigi har udelukkende fokus på, hvad der er det bedste for Khai. Hun ønsker respekt for sit privatliv i denne svære tid.

Tidligere på natten kunne Zayn Malik overfor TMZ pure benægte alle anklager om, at han skulle have slået eller ramt Yolanda Hadid. Men som det ud indtil videre, lader det ikke til, at modellens mor ønsker at droppe sine tidligere udtalelser.

Hvor længe parret har været fra hinanden, det har hverken Gigi Hadid eller Zayn Malik selv kommenteret på.

Parret fandt sammen første gang tilbage i 2015. Siden har de været fra hinanden talrige gange, indtil de igen fandt kærligheden til hinanden i slutningen af 2019. Få måneder senere offentliggjorde de, at de ventede deres første barn sammen.

Sponsoreret indhold