Kendte12. december 2019

Wozniackis nye liv: Klar til børn

Den 29-årige stjerne Caroline Wozniacki indstiller tenniskarrieren efter Australian Open – blandt andet for at stifte familie med David Lee.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wozniacki_mega_0.jpg
 (Foto: MEGA)

– Jeg har altid sagt til mig selv, at når den tid kommer, hvor der er ting uden for tennis, som jeg hellere vil lave, så er det tid til at stoppe.

I de seneste måneder har jeg indset, at der er meget mere i livet, som jeg gerne vil opnå uden for banen. At blive gift med David var et af de mål, og at starte en familie med ham, mens jeg fortsætter med at rejse rundt i verden og hjælper med at skabe opmærksomhed omkring leddegigt (projekt kommer), er passioner, jeg vil fokusere på fremadrettet, skriver Wozniacki på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/wozniacki_mega5.jpg
 (Foto: MEGA)

Hun er født i Danmark, har polske rødder, bopæl i Monaco og lejligheder i New York og på Fisher Island ud for Miami – sidstnævnte til en pris på 87 mio. kr. Caroline Wozniacki kommer verden rundt – og netop rejser er noget af det, stjernen vil bruge tid på fremover. (Foto: MEGA)

Ifølge Caroline Wozniackis storebror Patrik Wozniacki, 33, har tennisstjernen "rigtig mange døre åbne", når det kommer til fremtiden.

Mange muligheder

– Jeg ved, der er flere store tv-stationer, der gerne vil have, hun skal lave noget inden for tennis – og jeg tror også, hun kommer til at gøre noget i større eller mindre grad. Men helt præcist hvad hun vil, tror jeg ikke engang selv, hun ved.

– Jeg ved, hun rigtig godt kan lide at rejse – der er nogle ting på hendes "bucket list", der skal krydses af. Og først og fremmest tror jeg, hun skal nyde det, at hun ikke skal træne hver eneste dag og konkurrere på højeste niveau, siger Patrik Wozniacki til DR's "Fodboldmagasinet".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/wozniacki_cp.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Patrik Wozniacki har i et godt stykke tid kendt til søsterens planer om at indstille karrieren, afslører han i DR's "Fodboldmagasinet" og fortæller, at han har talt med sin søster, efter at nyheden blev meldt ud. – Men det har sjovt nok ikke været om karrierestop. Det har været om julegaver, og at vi snart skal besøge dem i Miami. (Foto: Claus Poulsen)

Mangemillionær

Hun var bare syv år, da hun begyndte at spille tennis, og har, siden hun var 15 år, været professionel.

I 2018 høstede hun karrierens største triumf, da hun vandt Australian Open, ligesom hun har tilbragt 71 uger som nummer et i verden.

Ifølge en opgørelse, som Forbes offentliggjorde i august, var Wozniacki fra juni 2018 og et år frem verdens sjettebedst indtjenende sportskvinde med 7,5 mio. dollars, svarende til ca. 50 mio. kr. – heraf 3,5 mio. dollars i præmiepenge og fire mio. dollars i sponsorater.

I 2018 var stjernen ifølge sitet Celebrity Net Worth god for 30 millioner dollars – lidt over 200 mio. kr.

Starter sundhedsprogram

Tennisstjernen afslørede sidste år, at hun lider af leddegigt, og det næste år vil hun arbejde på at skabe opmærksomhed omkring sygdommen.

– Næste år bliver spændende, for vi vil starte et nyt sundhedsuddannelsesprogram, som vil handle om RA (Reumatoid arthritis, leddegigt, red.). At skabe opmærksomhed er meget vigtigt, lød det i "Good Morning America".

Vil stifte familie

Wozniacki har aldrig lagt skjul, at det er en stor drøm for hende at blive mor.

– Jeg er et familiemenneske, så jeg tror ikke, jeg kommer til at spille tennis, når jeg er i mine 30'ere. Men man ved jo aldrig, sagde den dengang knap 23-årige Caroline i 2013 til B.T.

– Det er det med at blive mor, der spiller ind. Men vi (Wozniacki og hendes daværende kæreste, Rory McIlroy, red.) har endnu ikke snakket om, hvornår det skal være. Der går nogle år endnu.

I dag er tennisstjernen gift med den tidligere basketballstjerne David Lee, 36, som hun sagde ja til ved et romantisk bryllup i Toscana i Italien i juni.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/wozniacki_mega4.jpg
 (Foto: MEGA)

Rammerne var romantiske, da Caroline og David blev gift i Toscana i juni. Wozniacki havde blandt andet hyret Lukas Graham til at optræde under brylluppet. (Foto: MEGA)

Efter brylluppet satte Wozniacki ord på drømmen om at få børn med David.

– Jeg vil spille, så længe jeg føler for det, og så en dag stifte en familie, slå mig ned og leve vores eget liv.

Jeg tænker, at jeg gerne vil have en stor familie, men jeg tror altid, det er svært at sige, før du har fået børn, ikke? Du ved det ikke rigtig.

null

Sponsoreret indhold