Kendte24. juni 2019

Caroline Wozniacki afslører: Blev gift to gange i to brudekjoler

Caroline Wozniacki afslører nu, at hun og ægtemanden David Lee blev viet ikke bare én gang, men to gange, da de sidste weekend sagde ”ja” til hinanden ved et overdådigt bryllup i Italien. Det betød også, at hun havde to brudekjoler – se dem her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-06-18_kl._07.47.08.png
 (Foto: MEGA)

Caroline Woznicki, 28, og David Lee, 36, forseglede sidste weekend deres kærlighed, da de sagde et stort og rungende ”JA” til hinanden under romantiske rammer i idylliske Toscana.

Nu afslører tennis-baben, at parret ikke blot sagde ”ja” én gang, men faktisk hele to gange.

David Lee og Caroline Wozniacki blev nemlig viet hele to gange under deres romantiske bryllupsweekend.

- Vi havde en lille, religiøs ceremoni med vores familie til at starte weekenden med, i kapellet ved Castiglion del Bosco, skriver Caroline Wozniacki på sin Instagram-profil.

Tennisstjernen havde derfor endnu en smuk brudekjole i spil. Denne var designet Stella McCartney, der også stod for tennisstjernens festkjole til senere på bryllupsaftenen.

Til den store bryllupsceremoni om lørdagen bar Caroline Wozniacki en specialdesignet kjole fra Oscar de la Renta.

Den obligatoriske prøvemiddag fandt sted torsdag i slotsruinerne på det idylliske Castiglion del Bosco i Toscana, og det var langt fra en kedelig middag.

Det italienske band Gypsy Queens underholdt, mens gæsterne kunne sætte tænderne i italienske specialiteter som salami, lammekoteletter og hjemmelavet mozzarella.

På menuen var også en risotto toppet med trøfler – og efterfølgende også en isvogn med italiensk is til dem med trang til lidt sødt.

FORHINDRINGSLØB OG ANSIGTSMALING

Flere af gæsterne blev oppe helt til klokken 3 om natten for at se det planlagte fyrværkerishow – og tage en sen dukkert i poolen.

Flere var derfor måske en smule trætte, da de fredag stod op for at deltage i den festlige sportskonkurrence, som sportsparret ganske passende havde planlagt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-18_kl._07.51.44.png
 (Foto: MEGA)

Caroline Wozniacki og David Lee sagde i weekenden ja til hinanden under et flere dage langt bryllup i Toscana. Foto: MEGA

Caroline Wozniackis far Piotr var ifølge Vogue den første til at iføre sig t-shit og ansigtsmaling for at deltage i sportslegene – der blandt andet bød på tovtrækning og en tur gennem en forhindringsbane.

Formålet med parrets selvopfundne olympiske lege var at ryste gæsterne sammen – og det virkede!

Ifølge modemagasinet havde de 70 gæster, der deltog i sportslegene, masser af snakke om både under og efter sportsudfordringen.

RØRENDE OG SJOV TALE FRA DAVID

Lørdag var dog den helt store dag for parret og deres indbudte gæster.

Klokken præcis 18 trådte Caroline Wozniacki frem med sin far under armen under ceremonien, der fandt sted på det idylliske Castiglion del Bosco-slot.

Hun var på sin store dag iført en specialdesignet Oscar de la Renta-kjole, mens hendes ægtemand havde iført sig et Tom Ford-jakkesæt.

Efter ceremonien satte brudeparret og deres omkring 120 indbudte gæster – der blandt andre talte Serena Williams og Alexis Ohanian – sig til bords for at sætte tænderne i en tre-retters menu bestående af lokale italienske specialiteter.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_wozniacki_og_david_lee_3.jpg
 (Foto: Splashnews.com)

David Lee og Caroline Wozanicki mødte hinanden i november 2015. Foto: MEGA

Traditionen tro blev der holdt flere taler, men den bedste tale var ifølge Vogue – som det også bør være – talen, som David holdt for sin hustru.

Den var ”sjov, rørende og fyldt med kærlighed”, og David fortalte blandt andet sin version af, hvordan parret mødte hinanden:

- Det er november 2015, vi spiller mod Miami Heat. Jeg kan ikke huske, hvem der tabte eller vandt, hvilket sikkert betyder, at vi tabte med 30 point. Jeg går ud for at få middag… de siger, at alle parforhold begynder med et mirakel…. At du var ude og spise middag efter klokken 19.30 – for normalt ville du sove klokken 20.00 – var et mirakel, lød det drillende fra David i hans tale.

Parret endte med at falde i snak, og David endte da også med at tage med Caroline Wozniacki, hvor snakken fortsatte, indtil han gik omkuld i gæsteværelset.

DAVIDS "WALK OF SHAME"

I sin tale under brylluppet forklarede David, hvordan han dagen efter havde håbet på at nappe lidt morgenmad med Caroline, men at hun hurtigt havde fejet den idé af banen, fordi hun skulle træne.

David udbrød herefter, at han jo så kunne se hende træne, hvorefter Caroline kortfattet meddelte, at man ikke ser andre træne.

Med andre ord endte første date med, at David forlod huset i en klassisk ”walk of shame”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-18_kl._07.51.51.png
 (Foto: MEGA)

David Lee og Caroline Wozniacki havde omkring 120 gæster med til at fejre deres kærlighed i weekenden. Foto: MEGA

Han havde dog alligevel gjort indtryk på tennisbaben, for hun sagde ja til at se ham igen, og langsomt begyndte der at udvikle sig romantik.

- Som mand har du gjort mig til en bedre person. Jeg elsker dig af hele mit hjerte, og jeg lover at behandle dig som den mest specielle kvinde nu og for evigt, lød det blandt andet fra David i talen.

FØRSTE DANS TIL LUKAS GRAHAM

Efter middagen rykkede gæsterne over i et telt nær poolen, der var festligt udsmykket med både diskokugler og neonskilte. Inden DJ-stjernen Sam Totolee satte gang i dansegulvet, overraskede Caroline sin mand med et musikalsk indslag.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lukas_graham_hanne_juul.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Lukas Graham fløj ind til festen i helikopter for at optræde med nogle af sine største hits. Foto: Aller Media

Hun havde således hyret Lukas Graham til at komme forbi og spille.

Caroline og Davids første dans sammen som mand og kone blev således til hittet ”Love Someone” - og der var ifølge Vogue ikke et øje tørt.

Sponsoreret indhold