Hollywood17. januar 2017

Rory afslører i stort interview: Derfor brød jeg med Caroline

Golfspilleren Rory McIlroy fortæller nu i et stort interview med Sunday Independent, hvorfor han tilbage i maj 2014 valgte at droppe Caroline Wozniacki og deres forestående bryllup
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rory_mcilroy.jpg
 (Foto: All Over)

Bryllupsinvitationerne var sendt ud. Bryllupskjolen var købt, og den helt store bryllupsfest var planlagt.

I 2014 var der lagt op til den helt store kendisbryllupsfest mellem sportsstjernerne Caroline Wozniacki og Rory McIlroy. Men kort før festlighederne smed golfkometen Rory McIlroy noget af en bombe.

Han ringede til sin kommende brud, og i et omkring tre minutter langt telefonopkald måtte han viderebringen nyheden om, at han ikke var klar. Han brød med tennisstjernen og aflyste deres bryllup.

Dengang – i maj 2014 – fortalte Rory McIlroy, at ”problemet var ham”, og at han havde fået kolde fødder, efter at invitationerne var sendt ud.

Nu uddyber han sine tanker omkring bruddet i et interview med Sunday Independent.

https://imgix.seoghoer.dk/rory_og_caroline.jpg
 (Foto: All Over)

Rory og Caroline, mens alt stadig var fryd og gammen. Foto: All Over

I interviewet fortæller Rory McIlroy, at parret i sin tid forelskede sig, fordi de begge var stjerner i hver sin sport – men at dét netop også var stjernstatussen, der til sidst blev årsag til bruddet.

- Dengang troede jeg, at dét at være sammen med en, som havde et tilsvarende liv, var det rigtige. Men det var det ikke, fordi du kan aldrig komme væk fra det. Du kan aldrig frigøre dig selv og forsøge at vende tilbage til den virkelige verden, fortæller Rory McIlroy i interviewet med Sunday Independent.

Derfor er den 27-årige golfkomet ikke i tvivl om, at nu har fundet den rigtige i sit liv. I december 2015 kom det frem, at han igen havde været på knæ – i dag hedder hans forlovede Erica Stoll, en amerikansk kvinde der først kom i mediernes søgelys, efter at hun blev kædet sammen med golfspilleren.

- Derfor føler jeg også, at jeg er det rigtige sted nu. Jeg føler ikke, at Erica vil ændre på mig på nogen måde. Jeg kan være mig selv, når jeg er sammen med hende; der er ingen bullshit og ingen skuespil, fortæller Rory McIlroy i interviewet.

Han fortæller i interviewet, at han var venner med Erica Stoll, inden at der opstå følelser – og dét sammen med hendes ”ukendte liv” fandt Rory McIlroy tiltrækkende.

- Jeg fandt det forfriskende at være sammen med én, der levede et normalt liv i stedet for en ”Åh! Mit fly letter om 30 minutter”.

- Jeg kunne tale med hende om alt, vi endte med at tilbringe lidt tid sammen og opdagede, at der var noget mellem os. Jeg elsker, at hun ved alt om mig, og at hun ikke dømmer mig. Der var ingen fordømmelse fra dag et, og det er stort, for sådan én person er svært at finde i min position, fortæller Rory McIlroy.

Du kan se billeder af Rory McIlroy og hans ”nye” forlovede, Erica Stoll, i galleriet herunder:

Golfkometen Rory McIlroy og hans forlovede Erica Stoll

Sponsoreret indhold