Kendte9. april 2021

Wauw: Lady Gaga stråler i brudekjole i rollen som "den store enke"

Optagelserne til kæmpedramaet om det italienske modeimperium, Gucci, er i fuld gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 35-årige popstjerne og skuespiller Lady Gaga så fantastisk ud, da hun torsdag blev fotograferet i Roms gader i ”Den sorte enke” Patrizia Reggiani Gucci under indspilningen til den kommende film om det store italienske modehus

Brylluppet skulle stå mellem popikonet Lady Gaga og ”Marriage story”-stjernen Adam Driver.

Eller, deres respektive roller sagde i al fald ja til hinanden, mens kameraerne rullede foran kirken Santa Maria in Campitelli i den italienske hovedstad.

Begge medvirker de i det kommende drama ”House of Gucci” om et af modehistoriens største skandaler. Ægteskabet mellem Maurizio Gucci og Patrizia Reggiani – sidstnævnte spillet af Gaga.

Og så selvfølgelig den efterfølgende skilsmisse og – nå jo – lejemordet, som Reggiani planlagde for at få sin eksmand af vejen.

Artiklen fortsætter under billederne:

https://imgix.seoghoer.dk/mega744911_001.jpg
 Foto: MEGA

Ingen tvivl om, at Gaga har en stor opgave i portrætteringen af en af verdenshistoriens mest fascinerende enker i "House of Gucci" (Foto: Mega)

https://imgix.seoghoer.dk/mega744907_004.jpg
 Foto: MEGA

Popstjernen fik sin hovedrolledebut i publikumssuccesen "A Star is Born" fra 2018, og nu går hun efter endnu en storfilm (Foto: Mega)

Mørkhåret brud

Lady Gagas rolle fik ikke uden grund øgenavnet ”den store enke”, men endnu lader det til, at optagelserne i Rom kun er nået til de stunder i parrets historie, hvor alt er rosenrødt.

Den 35-årige verdensstjerne strålede i sin 70’er brudekjole med slæb og slør, og klassiske hvide Manolo Blahnik stiletter.

Den evige popkamæleon har transformeret sig til brunette i rollen som den dengang 24-årige Reggiani, der blev gift med Gucci-arvingen i 1973.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega744937_005.jpg
 Foto: MEGA

Jared Leto er ikke til at kende i rollen som modedesigneren Paolo Gucci (Foto: Mega)

Senere samme dag blev både Gaga og medspilleren Adam Driver spottet under optagelserne til en anden af filmens scener – i selskab med Jared Leto, der har rollen som modedesigner Paolo Gucci.

Moderiske Patrizia

Filmen med Gaga og Driver er baseret på romanen The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” af Sara Gay Forden.

I 1998 blev Patrizia dømt for at have hyret en lejemorder til at dræbe sin eksmand Maurizio Gucci, som blev skudt på trapperne foran sit kontor i Milano.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_96.png
 Foto: MEGA

Den har de da ramt meget godt i kostumen. Til højre er det virkelighedens "Gucci"-ægtepar, der bliver viet, da de er omkring 24 år gamle i 1973. (Foto: Ritzau Scanpix, Mega)

Under retssagen dukkede hun hver dag op i Gucci fra top til tå, og til sidste blev hun idømt 26 års fængsel.

Hun afsonede 18 af dem, før hun blev løsladt i oktober 2014.

Ingen tvivl om, at Lady Gaga har haft nogle dramatiske oplevelser, mens hun har været afsted på italienske filmsets. I februar fik hun pludselig besked om, at hendes trofaste hundelufter var blevet skudt foran hjemmet i Los Angeles. Og at hendes hunde var blevet kidnappet.

Siden er den 30-årige personlige assistent kommet sig, og hundene er hentet hjem i sikkerhed igen.

Sponsoreret indhold