Krimi30. marts 2021

Lady Gagas hundelufter skudt: Nu er der nyt

En lille måned efter Lady Gagas hundelufter blev skudt, er han nu endelig blevet udskrevet fra hospitalet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210225-145431-6_12mb.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Ryan Fischer blev på brutal og dramatisk vis skudt, da han for en lille måned siden luftede sangerinden Lady Gagas tre hunde.

To af hundene blev kidnappet, og Gagas hundelufter blev hastet på hospitalet med skudsår, hvor han den seneste måned har kæmpet for at komme på højkant igen.

Det skriver den amerikanske medie TMZ.

Ryan Fischer fortæller til mediet, at han kort efter skudepisoden følte sig temmelig meget på toppen og derfor forventede, at han ville være hurtigt ude fra hospitalet igen.

Men hans lunger havde andre tanker.

De blev ved med at kollapse, så lægerne var nødt til at bortoperere dele af lungerne.

  • - Min helingsproces har været alt andet end en lige linje, siger han til mediet.

Men nu lader det til at gå i den rigtige retning for den celebre hundelufter. I går delte han en rørende video af sig selv tage sit tøj på på hospitalet.

  • - Jeg skal finde min vej i verden udenfor, hvor ”triggere” er virkeligheden, og det at bearbejde et traume er langt mere vanskeligt end at bearbejde et uheldigt øjeblik i sit liv.

Tidligere på måneden delte han ellers en opdatering, hvor tingene så mere sorte ud, og man kunne se, at han var på respirator.

Ryan var 24. februar ude og gå tur med Gagas hunde, da to mænd kørte op på siden af ham og sprang ud. De stjal to af hundene og skød Ryan Fischer.

Senere blev hundene indleveret til politiet i Los Angeles, men gerningsmændene bag det brutale overgreb er endnu ikke

Sponsoreret indhold