Kendte2. marts 2021

Tager ingen chancer: Sådan forlader Lady Gaga sit hotel efter skudepisode

Popstjernen har fået sine elskede hunde tilbage og hundelufter Ryan er i bedring. Men sikkerheden omkring Lady Gaga er skruet gevaldigt op efter den voldsomme hundekidnapning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lg.jpg
 Foto: MEGA

For under en uge siden tog 34-årige Lady Gaga hovedindgangen, når hun skulle til og fra sit hotel i den italienske hovedstad, hvor hun har været i gang med at indspille en film.

Men en dramatisk hændelse hjemme i Los Angeles har tvunget den smukke verdenstjerne ind bag et hvidt telt, som nu sættes op ved bagindgangen, mens en horde af bodyguards skærmer hende.

https://imgix.seoghoer.dk/mega735485_010.jpg
 Foto: MEGA

Sådan så det ud for mindre end en uge siden, når Lady Gaga forlod eller ankom til sit hotel i Rom (Foto: Mega)

Gagas private hundelufter, Ryan Fischer, blev forrige onsdag passet op af to ukendte gerningsmænd, som endte med at skyde ham fire gange i brystet og stikke af med to af popstjernens franske bulldogs, mens den tredje stak af.

Videooptagelser af det skrækkelige overfald florerede få timer efter.

Telt til gaga

Når Gaga nu skal fragtes fra hotellet i Rom til bilen, sætter hendes vagter et improviseret telt op omkring udgangen, som fungerer som en passage hen til hendes sorte bil, hvor ruderne er blændet med turistbrochurer.

https://imgix.seoghoer.dk/mega736126_005.jpg
 Foto: MEGA

Efter hundekidnapningen foregår Gagas færden mere... Afskærmet (Foto: Mega)

https://imgix.seoghoer.dk/mega736126_004.jpg
 Foto: MEGA

En ad popstjernens vagter kæmper med at dække hende (Foto: Mega)

https://imgix.seoghoer.dk/20210301-175016-3-1920x2006we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Kuk kuk. Et ganske lille hul mellem bil og sikkerhedsgang (Foto: Ritzau Scanpix)

Også hjemme i USA har sikkerheden fået et nøk opad.

Ritzau er i besiddelse af billeder af Lady Gagas grund i Malibu, hvor flere kameraer og "her vogter jeg"-skilte er blevet sat op de seneste dage.

Hundelufter kommer sig

Onsdag aften var Fischer ude med de tre hunde Koji, Miss Asia og Gustavo, da han omkring sit hjem i West Hollywood – nærmere Sierrra Bonita Avenue – blev skudt.

Han forventes at komme sig helt efter den voldsomme episode.

Selvom de to kidnappede hunde er vendt tilbage, så er jagten på de to ukendte gerningsmænd stadig ikke afsluttet.

Gustavo og Koji blev afleveret tilbage af en mystisk kvinde, som forklarede, at hun fandt dem bundet til en pæl i Los Angeles fredag.

Det skete efter Gagas team kort efter skyderiet udstedte en dusør på intet mindre end 500.000 dollars - eller altså over tre millioner kroner – for hundene.

Mens megastjernen har kaldt sin hundelufter for ”sin helt”, så siger Fischer selv, at han blev beskyttet af den ene hund, der ikke blev stjålet.

Det lykkedes nemlig den syv år gamle Miss Asia af flygte, for siden at vende tilbage til hundelufteren, der kæmpede for sit liv på fortovet.

Ryan Fischer kalder Asia for sin ”skytsengel” og jubler over, at ”familien er samlet.”

Sponsoreret indhold