Kendte3. juli 2019

Vilde beskyldninger mod Justin Bieber: Du nedbryder kvinder

Justin Bieber har lagt sig ud med Taylor Swift, og i kølvandet på dét er nye beskyldninger mod pop-prinsen dukket op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega114779_013.jpg
 Foto: MEGA

Der er for nyligt udbrudt kendis-kris mellem Justin Bieber og Taylor Swift - og det skyldes en helt tredje person: Manageren Scooter Braun.

Scooter købte nemlig for nyligt Big Machine Records - og dermed vil han tjene penge på Swifts tidligere albums.

Og da hun fandt ud af det, fortalte Swift hele verden, at hun var ødelagt over, at Scooter - som hun hævder har mobbelt hende i flere år - vil tjene penge på musik, som hun har skrevet og skabt.

Og beskyldningerne mod Justin Bieber stopper langt fra her, for nu melder koreograf og professionel danser Emma Portner - som er gift med skuespillerinden Ellen Page - sig ind i koret, der har dårlige ting at sige om pop-prinsen.

"Jeg fortryder, at jeg arbejdede under dit navn", skrev hun på sin Instagram-story, hvor hun også sætter en tyk streg under, at Bieber, ifølge hende, behandlede hende dårligt, da hun koreograferede hans Purpose World Tour tilbage i 2016.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-07-03_kl._09.04.13.png
 Foto: MEGA

Emma Portner er gift med skuespillerinden Ellen Page (foto: MEGA)

Jeg gav dig mit univers, min naive krop, kreativitet, tid og kræfter. To gange. For indhold du tjente millioner på. Mens jeg lavede absolut ingenting", skrev hun. Storyen er udløbet, men Pop Crave har screenshottet og lagt det hele op på Twitter.

Emma Portner påstår også, at hun dårlig nok blev betalt minimumsbeløbet for de timer, hun brugte på at arbejde for Bieber.

"Jeg havde ikke råd til at spise. Jeg gjorde studiegulve rene for at kunne udføre mit eget håndværk. Måden du nedbryder kvinder på er en vederstykkelighed", skrev hun.

Bieber har endnu ikke svaret på beskyldningerne.

Sponsoreret indhold