Kendte2. juli 2019

Louis Tomlinson bryder tavsheden efter oralsex-scene med Harry Styles i HBO-serien "Euphoria"

En eksplicit oralsex-scene mellem en animeret Harry Styles og Louis Tomlinson i HBO-serien Euphoria har fået fans til tasterne verden over, og nu bryder Louis Tomlinson selv tavsheden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megar81582_3.jpg
 Foto: MEGA

Nu tager Louis Tomlinson bladet fra munden, efter han - i animeret udgave - har været medvirkende i en meget eksplicit oralsex-scene med sit tidligere bandmedlem Harry Styles i en ny episode af HBO-serien "Euphoria".

Det tidligere One Direction medlem delte sine tanker på Twitter mandag morgen, og det sker altså efter seriens i tredje episode.

I episoden følger vi, hvordan fan-fiction forfatteren Kat Hernandes (spillet af Barbie Ferreira) skriver en historie om "Larry Stylinson" - kælenavnet for hendes fiktive celebre par, Louis og Harry.

På dette tidspunkt skifter serien over til en grafisk animation af de to karakterer.

Her ses det, hvordan Harry Styles beroliger Louis før en koncert, fordi han er nervøs - og det gør han ved at give ham oralsex.

Dét fik fans til tasterne på de sociale medier, hvor flere af dem undrede sig over, om HBO havde fået en godkendelse til at vise scenen af de to tidligere "One Direction"-medlemmer, der altså medvirker i animerede udgaver.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-07-02_kl._07.46.30.png

Harry Styles og Louis Tomlinson (foto: MEGA)

Og det har de ikke - i hvert fald ikke ifølge Louis Tomlinson, der på Twitter afviser, at han er blevet spurgt.

"Jeg kan kategorisk sige, at jeg ikke er blevet kontaktet, og at jeg ikke har godkendt det", skriver han på Twitter.

Harry Styles har endnu ikke kommenteret episoden.

null

Sponsoreret indhold