Kendte24. juli 2020

Efter Kanyes vilde udbrud: Store ændringer i "Keeping Up With the Kardashians"

De sidste par dages voldsomme tweets fra den excentriske rapper Kanye West, 43, får store konsekvenser for ”Keeping Up With the Kardashians”-showet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan umuligt være sjovt at være en del af den berømte Kardashian-klan i øjeblikket.

Siden Kanye West til et vælgermøde i søndags brød fuldstændig sammen og efterfølgende udbasunerede vilde detaljer fra sit og Kim Kardashians privatliv, har internettet nemlig ikke holdt sig tilbage med skriverier om den celebre familie.

Og nu viser det sig ydermere, at den garvede ordsmeds bizarre opførsel får alvorlige konsekvenser for familiens realityshow.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/vanity_fair_oscar_party_feb_2020.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Det skriver TMZ.

Selv om der netop er startet nye optagelser af den populære ”Keeping Up With the Kardashian”-serie, vil fans af programmet ikke få indblik i rappergemalens seneste udskejelser.

Og det er således selveste Kim Kardashian, 39, selv, der har stået for denne afgørelse:

- Så snart Kanye mistede kontrollen, tog Kim den beslutning, at intet af det ville blive en del af showet, fortæller en kilde bag produktionen af programmet angiveligt til mediet.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/campaign_event_in_the_upcoming_presidential_election_sunday_july_19_2020_in_north_charleston_south_carolina.jpg
 (Foto: MEGA)

Kanye West brød helt sammen til et vælgermøde i delstaten South Carolina i søndags.
Foto: MEGA

Ifølge mediet handler det for Kardashian-søsteren om, at hun ikke er interesseret i at skrue op for dramatikken i showet på baggrund af Kanyes mentale tilstand – og at hun tager hans bipolare lidelse særdeles seriøst.

Derudover ønsker hun at beskytte sine børn mod at se deres far så psykisk udfordret, som han er på nuværende tidspunkt.

Det er dog ikke kun Kanye Wests voldsomme sammenbrud i weekenden, der er årsag til den vilde medieopmærksomhed.

De seneste par dage har den garvede rapper blandt andet afsløret, at han i årevis har forsøgt at blive skilt fra sin realityhustru.

Desuden giver han udtryk for, at han langt fra er vild med svigermor Kris Jenner, som har nu har givet øgenavnet Kris Jong-Un - naturligvis med reference til Nordkoreas øverste leder Kim Jong-Un.

Sponsoreret indhold