Kendte29. november 2019

Vild med Eihilt, men: Britts plads

Britt Bendixen har i år holdt pause som dommer i "Vild med dans" på grund af en hjerteoperation. Derfor har Marianne Eihilt ageret vikar hele sæsonen – en opgave, hun har klaret helt fænomenalt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/marianne_eihilt_han.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Oscar Bjerrehuus, Umut Sakarya, Christopher Læssø, Jakob Fauerby.

Nye stjerneskud har stået i kø i dette efterårs "Vild med dans", men få funkler så klart som 16. sæsons dommerdebutant, Marianne Eihilt, 45.

Både seere, meddommere og dansere har for alvor taget eksdanseren til sig – nøjagtigt som arbejdsgiveren, der kun har roser tilovers for afløseren.

– Marianne har været fænomenal – som om hun aldrig har lavet andet end at sidde ved det dommerbord. Det har været en fornøjelse! jubler TV 2-boss Thomas Richardt Strøbech over for SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/marianne_eihilt_han.2.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Sammen med Nikolaj Hübbe, Anne-Margrethe Laxholm og Jens Werner udgjorde Marianne Eihilt dette års dommerpanel. (Foto: Hanne Juul)

Alligevel kan Eihilt sagtens få kniven til næste sæson.

Efter en vellykket hjerteoperation spøger veteranen Britt Bendixen, 77, nemlig i kulissen.

– Britt ER jo indbegrebet af "Vild med dans". Men vi er ikke begyndt at kigge på næste års hold endnu, lyder det fra underholdningschefen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britt_bendixen_dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Britt er på vej tilbage i topform efter sin store operation i hjertet – og det kan måske betyde et comeback i "Vild med dans". – Nu danser mit hjerte igen, og jeg bliver ikke længere forpustet. Men når jeg hoster, kan jeg mærke, hvor de har syet mig sammen med ståltråd, har Bendixen udtalt. (Foto: Dan Mariegaard)

Selv vil Marianne Eihilt ikke stå i vejen for dronning Britt, som for nylig luftede muligheden for et comeback.

– Jeg synes selv, jeg er vokset med opgaven. Jeg er bare mig selv – og ikke en kopi af Britt. Det har været SÅ fantastisk, og jeg siger ikke nej, hvis de spørger igen. Men det er Britts plads – jeg blev spurgt om at afløse, siger sæsonens ubestridte stjernefund til SE og HØR.

null

Sponsoreret indhold