Kendte12. august 2019

Britt Bendixen opereret i hjertet

”Vild med dans”-dommeren Britt Bendixen har været igennem sin hjerteoperation på Rigshospitalet og er nu ved at komme sig over det, hun selv kalder en ”voldsom omgang”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britt-bendixen-30092017.jpg
 Foto: Aller Media

77-årige Britt Bendixen har tilbragt en uge på Rigshospitalets hjerteafdeling, efter hun for nylig gennemgik en planlagt bypassoperation.

Nu er hun i gang med at komme sig over operationen, som hun selv kalder en ”voldsom omgang”.

I en pressemeddelelse udtaler den 77-årige ”Vild med dans”-dommer:

- Rigshospitalet fik et afbud, som jeg blev tilbudt. Min dobbelte bypass-operation er nu vel overstået, og alt er gået lige efter bogen.

- Jeg tilbragte den første uge efter operationen på Rigshospitalets fantastiske hjerteafdeling, og derefter tog jeg direkte derfra på et 10 dages rekreationsophold, der netop er slut. Det er en stor operation, og det har været en voldsom omgang, men jeg får det bedre og bedre for hver dag der går, så jeg forventer igen at kunne danse Fandango om godt og vel to måneder, udtaler Britt Bendixen i pressemeddelelsen, inden hun til slut tilføjer:

- Jeg har været så glad for alle de mange kærlige hilsner, jeg har modtaget fra de mange Vild med dans-fans, siger Britt Bendixen.

Den 77-årige danselærer har været dommer i samtlige sæsoner af "Vild med dans", der har været sendt på TV 2. Men som følge af den store hjerteoperation er hun ikke at finde ved dommerbordet, når ”Vild med dans” vender retur til efteråret.

Sponsoreret indhold