Reality19. august 2019

Marianne Eihilt tilbage i "Vild med dans"

Britt Bendixen holder pause som dommer i årets "Vild med dans", da hun skal komme sig helt efter sin store operation. Til gengæld har Marianne Eihilt takket ja til at være afløser, når danseprogrammet er tilbage på skærmen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/marianne3.jpg
 Foto: Privat

Det er ikke første gang, vi skal se Marianne Eihilt på skærmen i forbindelse med "Vild med dans", men denne gang har den velkendte danser fået en ny rolle.

Eihilt tager nemlig Britt Bendixens plads som dommer i årets sæson af hitprogrammet.

- Jeg blev beæret over, at jeg blev spurgt, om jeg ville sidde ved dommerbordet i år. Jeg skulle lige vende det et par gange med mig selv, for jeg havde ikke set for mig, at det nogensinde skulle blive aktuelt. Men jeg har en meget ydmyg tilgang til det, siger Marianne Eihilt.

Marianne Eihilt var senest med som professionel danser, da hun i 2011 dansede med Tommy Kenter, og hun har ligeledes gæsteoptrådt i programmet i forbindelse med "Vild med dans – Knæk Cancer".

Uden for tv-skærmen er Marianne Eihilt vant til at fungere som dommer til dansekonkurrencer.

- Jeg skal ikke prøve at være Britt Bendixen – jeg skal være min egen. Som underviser bruger jeg ofte billeder, når jeg skal give gode råd til danseparrene. Det tror jeg vil gå igen, når jeg skal være dommer i Vild med dans, siger Marianne Eihilt, der både har danseskoler i Viby J, Risskov og Randers.

Marianne Eihilt har medvirket i "Vild med dans" seks gange og har vundet to gange. Det var i 2007 med Robert Hansen og i 2008 med Joachim B. Olsen.

Den dobbelte VMD-vinder har i sin egen karriere bl. a. vundet sølv til EM & VM i 10-danse, samt sølv til EM standard for professionelle i 2006.

Sponsoreret indhold