Video: Justin Bieber optræder i kirke - Gud hjælper i min svære tid

(Foto: MEGA)

Justin Bieber, 25, har flere gange givet udtryk for sin religiøsitet, og nu har han delt en video fra sin kirke, hvor han sang onsdag aften.

Stjernen, der er i gang med at planlægge en bryllupsfest med konen, skriver i en tekst til delingen, at han går gennem en hård periode i sit liv, hvilket han får hjælp og støtte til gennem sin tro.

- Jeg sang i kirken i går aftes. Gud trækker mig gennem en hård periode. Det er det absolut hårdeste at skulle stole på Jesus i sine værste perioder. Men man kan stole på, at han vil afslutte det, han har startet, skriver Justin Bieber i opslaget med videoen på Instagram.

Derudover takker han Hailey Bieber, der også har hjulpet ham gennem en svær tid.

- Jeg vil også gerne takke min kone for at være sådan en stor støtte i mit liv gennem den her periode. Der står i biblen, at man skal se det som en glæde, når man står over for prøvelser af forskellig art.

- Men vi er taknemmelige og tilbeder Gud for det, vi har i denne periode, og det er der så meget styrke i ... Ligegyldigt hvilken smerte, du går igennem, så bliv ved med at fortælle dig selv, at DET IKKE FORBLIVER SÅDAN. Jeg elsker jer, og vi er i det her sammen.

Du kan se Justin Biebers video, hvor han optræder med sang i sin kirke, her:

- Jeg er så stolt af den, du er, skriver Justin Biebers kone, Hailey Bieber, til opslaget.

Hun og Justin kan fejre et års bryllupsdag den 13. september og vil angiveligt holde den bryllupsfest, de sprang over, da de blev viet på rådhuset.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close