Kendte20. august 2019

Nu sker det! Hr. og Fru Bieber holder endelig bryllupsfest

Justin Bieber og Hailey - tidligere Baldwin - Bieber planlægger at holde festen et år efter vielsen - og det er lige om lidt
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/justin_bieber_og_hailey_baldwin.jpg
 (Foto: MEGA)

Ja, Justin Bieber og Hailey Bieber er stadig gift, selv om der måske var flere fans og Selenators, der troede, det var en lidt for hurtig beslutning for det unge par.

Nu er der snart gået et år, siden de to sagde "ja" til hinanden ved en ceremoni på rådhuset i New York, og Hr. og Fru Bieber er endelig klar til at holde en rigtig bryllupsfest for deres familie og venner.

Justin og Hailey vil holde festen 13. september, som er deres 1 års bryllupsdag, skriver TMZ:

- Kilder tæt på parret fortæller, at de kigger på en dato i september, hvor de vil fejre deres ægteskab med tætte venner og familie.

- Festen kan fungere som både et jubilæum og en bryllupsfest. Vores kilder siger, at den specifikke dato ikke er besluttet endnu. Men Justin Bieber og Hailey Bieber har tænkt sig at sende invitationer ud om en uge, skriver sitet.

Parret har efter sigende haft tre andre datoer ude, som er blevet aflyst igen, fordi der var nogle af gæsterne, der ikke kunne. Men nu ser det altså ud til, at bryllupsfesten bliver en realitet.

null

Sponsoreret indhold