Vanessa Bryant anklager sin mor: Hun afpresser os økonomisk

Foto: MEGA

2020 har ikke kun været præget af coronavirussen, der har taget mange tusinde menneskers liv verden over.

For den 38-årige Vanessa Bryant har året også været præget af det tab som hun og hendes familie led i starten af året.

Den 26. januar mistede hun nemlig både sin mand, Kobe Bryant og parrets 13-årige datter Gianna Maria-Onore Bryant, da deres helikopter styrtede.

Men månederne der er gået, de har ikke kun givet hende tid til at sørge over det tragiske tab. Hun har også kæmpet med at skulle sagsøge både helikopterfirmaet samt politiet for at have delt grafiske billeder fra styrtet.

Og nu er den gal igen. Vanessa Bryant anklager nemlig sin egen mor for at forsøge at afpresse familien for penge via et søgsmål, som hun anlagde mod enken tidligere denne uge.

Det skriver Page Six.

I dette søgsmål lyder det fra moren, at Kobe Bryant angiveligt skulle have lovet hende, at han ville tage sig af hende resten af hendes liv. Men efter han døde i januar, har Vanessa ikke sørget for at holde aftalen, og hun har endda fået moren til at flytte ud af hjemmet, hvor basketball-spilleren havde ladet hende bo, lyder det.

Vanessa selv skriver på sin Instagram-profil, at mange af morens anklager ikke passer.

- Min mor fortsætter med at forsøge at finde en måde, hvorpå hun kan drage nytte af vores familie. Jeg har støttet hende økonomisk i næsten 20 år, og hun har aldrig været min eller Kobes personlige assistenter, skriver hun blandt andet.

Artiklen fortsætter under billedet

Vanessa Bryant her sammen med sin mand, Kobe Bryant og parrets to børn, Vanessa og Natalia i februar 2018. Foto: MEGA

- Hun kiggede efter vores piger en gang imellem, ligesom alle andre bedsteforældre gør… Hun var en bedstemor, der blev støttet af mig og hendes svigersøn, fordi jeg ønskede det.

- Det her søgsmål er helt hen i vejret, og det gør simpelthen så ondt på mig. Min mand lovede aldrig min mor noget, og han ville være så skuffet, hvis han så, hvordan hun opførte sig.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close