Vanessa Bryant blokerer Kobe-fansider

Vanessa og Kobe blev gift i 2001 og fik sammen fire børn. Et af dem, Gianna, døde i helikopterstyrtet med sin far

Vanessa og Kobe blev gift i 2001 og fik sammen fire børn. Et af dem, Gianna, døde i helikopterstyrtet med sin far

Foto: MEGA

Vanessa Bryant måtte gennemgå det mest smertefulde en mor og hustru kan opleve. 

Det skete da hun i januar måtte modtage den tragiske nyhed om et helikopterstyrt i Calabasas, Californien. 

Her mistede den 38-årige kvinde sin elskede mand, basketballspilleren Kobe Bryant, samt en af deres fælles døtre, 13-årige Gianna. 

Og nu har den efterladte enke tilsyneladende måtte blokere en række profiler på det sociale medie Instagram, som egentlig blot er sat i verden for at hylde den afdøde NBA-stjerne.

"Tusind tak," skriver hun ifølge Page Six først efterfulgt af et lilla hjerte, før hun fortsætter: 

"Nathalia Bryant (parrets 17-årige datter red.) har desværre været nødt til at blokere fansider, fordi det er for hårdt for os at gå online og konstant se billeder af vores elskede Gigi og Kobe under hver af vores "udforsk-sider". At blokere fansider har hjulpet i forhold til at ændre på algoritmen."

Det har tilsyneladende ikke været nemt for Kobes efterladte at tage beslutning om blokering, og i samme omgang takker enken for den store støtte og kærlighed. 

"Vi elsker jer alle, men vi håber, I kan forstå, at vi gør dette for vores egen sorgproces, og ikke fordi vi ikke sætter pris på jer," tilføjer Vanessa i en story på sin nu private konto på Instagram

Parret med døtrene Gianna og Natalia på den røde løber i 2016. Foto: Mega

Parret med døtrene Gianna og Natalia på den røde løber i 2016. (Foto: Mega)

I sidste uge afslørede Vanessa, at hun havde fået lavet tatoveringer til minde om sine elskede, der gik bort i det frygtelige styrt. 

Vanessa var gift med basketballlegenden siden 2001. Udover den nu afdøde 13-årige Gianna, har parret sammen Natalia på 17, Bianka på 3 og Capri på næsten 1 år. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close