Kendte24. august 2021

Ups! Tori Spelling ville pifte missen op – fik helt forkert farve

Den blonde skuespillerinde fik en pludselig lyst til at farve hårene på missen, så hun bedre kunne matche hårene på hovedet. Det gik dog slet ikke som planlagt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er bestemt ikke første gang, det høres, at en hjemmefarvning er gået grueligt galt. Ofte er det dog håret på hovedet, det drejer sig om.

Men for den 48-årige ”Beverly Hills 90201”-stjerne Tori Spelling var det hårene lidt længere sydpå, hun ønskede at smukkesere.

Det gik dog langt fra som ønsket, afslører hun i programmet ”Messyness”.

For da værten, ”Jersey Shore”-stjernen Nicole ”Snooki” Polizzi spørger, om hun nogensinde har forsøgt sig med at klippe sit eget hår, kunne hun i stedet dele en lidt anderledes historie.

- Jeg har aldrig klippet mit eget hår, men jeg har forsøgt at farve det. I kommer til at tro, at jeg er helt besat af min tissekone nu, starter hun og fortsætter:

- Jeg følte mig vild i varmen, og jeg tænkte; jeg har platinblond hår – jeg vil gerne have, at tæppet matcher gardinerne, så at sige.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega519127_045.jpg
 Foto: MEGA

Skuespillerinden har altid været kendt for sine blonde lokker. Foto: MEGA

Skuespillerinden fik dog ikke læst helt ordentligt på pakken, inden hun påførte sig farven ’dernede’ og lod derfor produktet sidde en anelse for længe.

- Hårene fik den her lyse lilla farve. Jeg var sådan; ”Fuck golden showers. Det her kommer til at give ”purple rain” en helt ny betydning”, slutter hun.

Skuespillerinden afslører dog ikke, hvornår denne misfarvning gik galt. Men i 2017 havde hun intet imod farven lilla.

Her dukkede hun nemlig op med en ganske lilla hårpragt, da hun trådte op på den røde løber til premieren på ”Despicable Me 3”.

Sponsoreret indhold