Kendte13. november 2020

Trump kan miste Melanias hånd: Nu er det slut

En helt ny tilværelse venter det amerikanske præsidentpar
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om den amerikanske præsidentfrue de sidste fire år har været en tidligere model, har det ikke altid set for kønt ud, når hun har været i kameraernes søgelys sammen med sin mand.

Flere gange har det virket, som om Melania Trump har taget afstand til den mand, som gjorde hende til førstedame på trods af videooptagelser, hvor han fortalte, at han gerne tog på andre kvinder. “Grab them by the pussy” blev næsten det uofficielle valgmotto for fire år siden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/trump_4_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Det har ikke altid været let for Donald Trump, 74, at fange sin kones hånd de sidste fire år, men her har Melania, 50, overgivet sig til ægtefællen. (Foto: MEGA)

Flere gange mens de har haft adresse i Det Hvide Hus har amerikanerne kunnet se i tv, at Donald har forsøgt at holde sin kone gennem 15 år i hånden, mens den 50-årige Melania helt køligt har trukket hånden til sig.

Da Donald rykkede ind i Washington, ventede Melania da også fem måneder, før hun flyttede med.

Nu skal parret til at flytte ud af hovedstaden igen til januar, efter Joe Biden vandt præsidentvalget.

Måtte vente til valg

Det tilsyneladende anstrengte forhold er da også på vej til at gå i opløsning, hvis man skal tro fru Trumps tidligere veninde og rådgiver Stephanie Wolkoff.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/trump_1.jpg
 (Foto: MEGA)

New Yorker-milliardæren og den slovenske model har været sammen siden 1998, og i 2006 blev de forældre til sønnen Barron. (Foto: MEGA)

Hun har løftet lidt af sløret for livet bag murene.

- Melania tæller hvert minut, til han er færdig som præsident, og hun kan blive skilt, fortæller eksveninden, der har udgivet bogen “Melania and me”.

Ifølge bogen er det ren og skær frygt, der har holdt fast i Donalds smukke sidestykke de sidste fire år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/trump_1_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Rygterne om et iskoldt forhold har endda fået konspirationsteore- tikerne på banen. Mange har ment, at Donald Trump havde hyret en Melania-dobbeltgænger på det seneste, fordi førstedamen på flere billeder stillede op med et anderledes smil. (Foto: MEGA)

- Hvis Melania forsøgte at gennemføre den ultimative ydmygelse og forlade ham, mens han er præsident, ville han finde en måde at straffe hende på, lyder vurderingen.

Skændes aldrig

Hovedpersonerne selv har hele tiden afvist, at der skulle være kurrer på tråden. Faktisk har de aldrig nogensinde skændtes, lød det for nogle år siden fra Donald.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/trump_3.jpg
 (Foto: MEGA)

Præsidentparret har hele tiden benægtet, at deres samliv skulle lide – faktisk skændes de aldrig, har det lydt fra Det Hvide Hus. (Foto: MEGA)

Det kan der være gode grunde til ifølge Mary Jordan, forfatteren til “The Art of Her Deal” om Melania.

- Jeg kender ikke andre par, der tilbringer så meget tid væk fra hinanden. De er ofte i samme bygning, men ikke i nærheden af hinanden, skrev hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/trump_2_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Det nye par i Washingtons mest berømte bygning er Joe Biden, 77, og fru Jill, 69. Tager den nye præsident også sejren ved det næste valg, kommer Joe og Jill til at kunne fejre guldbryllup i Det Hvide Hus – de blev gift i 1977. (Foto: MEGA)

Til januar er nøglerne til bygningen givet videre til Joe og Jill Biden, og en helt ny tilværelse venter Trump-familien.

Sponsoreret indhold