Tom Cruises vanvittige regel: Ingen må løbe ved siden af ham

Foto: MEGA

Skulle det nogensinde ske, at du bliver filmkollega med Hollywood-stjernen Tom Cruise, så er der én særlig regel, du ikke må glemme. 

[node:advert-in-body]

Den 58-årige skuespiller tillader nemlig ikke, at nogen løber ved siden af ham, når der skal optages scener. 

Der findes dog én skuespiller, der fik overtalt Tom Cruise til at indspille en løbescene sammen. Det fortæller den 35-årige Annabelle Wallis til The Hollywood Reporter.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Tom Cruise er kendt for altid at udføre sine egne stunts. Hvad end det er at hænge på siden af et fly eller springe fra bygning til bygning, så gør han det, men ingen får lov til at løbe ved siden af ham. (Foto: MEGA)

- Han er på et andet niveau, og du ved, jeg tjekkede et punkt af. Jeg fik lov til at løbe med ham på skærmen, men han sagde først nej til mig, fortæller hun om sin oplevelse med at arbejde med Tom Cruise under indspilningerne til filmen "The Mummy" fra 2017. 

- Han sagde: 'Ingen løber på skærmen med mig', og jeg sagde: 'Men jeg er en virkelig god løber'. 

[node:advert-in-body_2]

- Så ville jeg time mit løbebånd, så han ville komme ind og se mig løbe. Og så tilføjede han alle de her løbescener. Så det var det. Det var sådan bedre end en Oscar. Jeg var så lykkelig! 

Annabelle Wallis er en af de skuespillere, der kun har gode ting at sige om Tom Cruise, og hun understreger, at hun med glæde vil svare på spørgsmål om "Mission Impossible"-skuespilleren. 

Samme oplevelse har "Kongen af Queens"-skuespillerinden Leah Remini ikke. Det tidligere Scientology-medlem af i løbet af de seneste par uger udtalt sig meget kritisk om skuespilleren og mener blandt andet, at Tom Cruise ikke er den gode person, folk tror, han er. 

[node:aller-related-content:0]

[node:aller-related-content:2]

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close