Kendte13. august 2020

Leah Remini: Tom Cruise vil stjæle datteren fra Katie Holmes

Ifølge skuespillerinden Leah Remini vil Tom Cruise forsøge at lokke datteren tilbage til Scientology, når hun er blevet voksen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den amerikanske skuespiller Leah Remini fortsætter med at lange ud efter Hollywood-stjernen Tom Cruise og religionen Scientology.

"Kongen af Queens"-stjernen, der tidligere har talt åbent om sine oplevelser med den kontroversielle religion, kommenterer nu på Tom Cruises forhold til datteren Suri.

- Scientology ser Katie som en undertrykkende person, som er en fjende, og derfor mener Tom - ligesom alle scientologer - at han ikke kan være knyttet til Suri, siger den 50-årige Leah Remini til New York Post.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/megar96390_1.jpg
 Foto: MEGA

Tom Cruise med datteren Suri. (Foto: MEGA)

- Jeg er sikker på, at hans store plan er at vente, indtil Suri bliver ældre, så han kan lokke hende ind i Scientology og væk fra sin moder.

- Jeg kendte Katie, da hun var i Scientology, og hun virkede meget indoktrineret i Toms verden, men efterhånden som tiden gik, og jeg forstod, hvorfor hun gjorde, hvad hun gjorde for at beskytte sin datter... Jeg antager kun, at der er en slags aftale om at beskytte hendes datter.

Leah Remini fortæller, at hun tilbage i 2012 blev overrasket over nyheden om, at Katie Holmes meget pludseligt havde forladt Tom Cruise, og at hun er "meget stolt" over Katies beslutning om at få sig selv og og sin nu 14-årige datter ud af den amerikanske religion.

Leah Remini, der selv har været en del af Scientology, siden hun var ni år, har tidligere udtalt til Us Weekly, at "Mission Impossible"-skuespilleren ikke er den flinke fyr, han udgiver sig for at være.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lmphotos044948.jpg
 Foto: MEGA

Så forelskede var Tom Cruise og Katie Holmes, da de stod frem som par i 2005. (Foto: MEGA)

- Jeg tror, det er på tide, at folk vågner op til de virkelige fakta her. Tom har i årevis manipuleret sit image til at være den gode fyr, siger den 50-årige Leah Remini til Us Weekly og fortsætter:

- Selvom jeg tror, der var en tid, hvor Tom var anstændig og en godhjertet person, så har han forvandlet sig til David Miscavige [lederen af Scientology, red.] og er fulstændig dedikeret til missionen om at "rense" Jorden - hvilket betyder at gøre 80 procent af verdens befolkning til scientologer.

I 2013 forlod Leah Remini den religiøse organisation og har efterfølgende dokumenteret forløbet i den Emmy-vindende serie "Leah Remini: Scientology and the Aftermath".

En serie, der ifølge Remini har resulteret i, at Scientology er efter hende. Efter premieren på serien udtalte en talsperson på vegne af religionen sig om Leah Reminis oplevelser.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega252097_011.jpg
 Foto: MEGA

Tom Cruise har været medlem af Scientology siden 1990, hvor ekskonen Mimi Rogers introducerede ham til kirken. (Foto: MEGA)

- Leah Remini har blod på sine hænder. Hendes serie lyver, forvrænger og formaner had og fordomme, der har ledt til dødstrusler mod lederen af Scientology, fysiske angreb på kirker og mordet på en scientolog, hvis hals blev skåret over af en galning inspireret af Reminis forfærdelige forvridninger.

Skuespillerinden nægter dog at lade sig skræmme og holder fast i at kritisere Scientology og flere af religionens højtstående medlemmer.

- Ultimativt kan jeg ikke leve mit liv i frygt for at gøre det rigtige, fordi jeg er bange for at noget vil ske med mig. Jeg mener, jeg har en datter, det er egentlig, hvor min bekymring ligger. Jeg vil ikke have, at min datter nogensinde bliver fanget i det her, lyder det fra Leah Remini.

null

Sponsoreret indhold