Tøjfirma støtter Saszeline

Saszeline skal have hjælp til sit rygestop i 2019.

Saszeline skal have hjælp til sit rygestop i 2019.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Saszeline Emanuelle Dreyer har i den grad ikke manglet medietid de forgangne uger. 

Efter at have delt sit syn på forskellige emner som vaccination, coronavirus og excentriske rigmænd, har Danmarks medier stået i kø for at interviewe den tidligere S.O.A.P-sangerinde om hendes kontroversielle holdninger. 

Både Danmarks Radio og TV 2 har talt med den 38-årige influencer på landsdækkende tv, og det har ikke ligefrem haft en positiv indvirkning på hendes image. 

Udover at have mistet tusindvis af følgere på Instagram, og at Facebook er begyndt at fjerne hendes opslag, har Saszeline Emanuelle Dreyer også mistet i hvert fald en samarbejdspartner i form af skønhedsklinikken N'AGE

Men ikke alle firmaer forlader influenceren. Tøjfirmaet Underprotection har ikke tænkt sig at opsige samarbejdet. Det står klart, efter SE og HØR har kontaktet firmaet. 

underprotection støtter saszeline

Stephan Rosenkilde, der medgrundlægger af mærket og CEO, havde ikke tid til et interview, men svarede på spørgsmål over mail.

"Hvordan stemmer Saszelines politiske budskaber overens med UnderProtections kerneværdier?"

"Vi går ind for demokrati og retten, og friheden til ikke altid at være enig med flertallet."

"Hvor længe kører det nuværende samarbejde mellem jer og Saszeline?"

"Ongoing."

"Hvad tænker I om, at i hvert fald et andet firma har stoppet samarbejdet med Saszeline?"

"Uinteressant."

SE og HØR ville gerne have spurgt nærmere ind til Underprotections overvejelser, men det har ikke været muligt. 

huller i forklaringen

Saszeline Emanuelle Dreyer har tidligere fortalt til SE og HØR, præcis hvad hun er utilfreds med i forhold til regeringens håndtering af corona. 

- Jeg ved til gengæld, at der arbejdes rigtig meget med artificial intelligence. Elon Musk og Bill Gates leger med artificial intelligence. Når der ikke er nogen sundhedsfaglige personer, der kan fortælle mig, hvad der er i en vaccine, så er jeg da skeptisk.

- Jeg synes, at der er en masse huller i forklaringen på mange ting vedrørende covid-19, og jeg kunne godt tænke mig, at man fik svar på de spørgsmål, siger Saszeline Emanuelle Dreyer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close