Kendte 7. september 2020

Saszeline droppet af skønhedsklinik

Efter at have optrådt i flere medier som konspirationsteoretiker, er Saszeline Emanuelle Dreyer blevet droppet som samarbejdspartner med skønhedsklinikken N'AGE
Foto: Kaspar Wenstrup

Det kan koste dyrt, hvis man står ved sine meninger, når man er influencer. 

I hvert fald hvis meningerne er ligeså voldsomme og uforsonlige med resten af virkeligheden, som 38-årige Saszeline Emanuelle Dreyers er. 

Efter at have delt sine tanker om emner som covid-19, mundbind, 5G, Bill Gates og vacciner har hun mistet flere tusinde følgere på Instagram. 

Og nu er der også en færre samarbejdspartner. Skønhedsklinikken N'AGE har således opsagt samarbejdet med Saszeline Emanuelle Dreyer, fortæller administerende direktør Sanne Lønskov. 

- Det er os, der har stoppet samarbejdet. Vi gjorde det i forrige uge, efter vi blev gjort bekendt med hendes profil og hendes holdninger omkring vacciner, siger hun til SE og HØR. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

fælles træk

Sanne Lønskov fortæller, at det er utænkeligt for skønhedsklinikken at have et samarbejde med én, der har de holdninger, som Saszeline står ved. 

- Vi har læger og sygeplejesker ansat, og der må aldrig kunne såes tvivl om vores ståsted i forhold til lægevidenskaben. 

- Vi har stor respekt for, at hun som person har en anden holdning, men vi er bundseriøse, så vi vil gerne sikre, at der ikke kan drages tvivl om det, siger direktøren. 

Til spørgsmålet om, præcis hvad det indebærer at være ambassadør for N'AGE, kan Sanne Lønskov ikke svare.  

SE og HØR har været i kontakt med Saszeline Emanuelle Dreyer, som ikke vil stille op til interview. Hun fortæller dog, at ifølge hende udløb aftalen med N'AGE, og der har aldrig været tale om, at den skulle fornyes. 

I skrivende stund er Saszeline faldet til at have under 90.000 følgere på Instagram. Alene i dag mandag har influenceren mistet 571 følgere.

Læs en gennemgang af følgerflugten HER

Sponsoreret indhold