Efter kontroversielle opslag: Nu blokeres Saszeline

Det er ingen hemmelighed, at Saszeline Dreyer de seneste uger har delt utallige opslag og stories, hvor hun ytrer sine holdninger til – og ikke mindst skepticisme mod – coronavirus, coronavaccine og COVID-19.

Flere af den tidligere SOAP-sangerindes opslag har været særdeles kontroversielle og gået stik imod de udmeldinger, som både regeringen og sundhedsmyndighederne har fremsagt.

Nu lader det dog til, at flere af Saszelines omdiskuterede holdninger ikke længere kommer til at nå ud til så mange som tidligere.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den tidligere SOAP-sangerinde Saszeline Dreyer er sprunget ud som vaccine-skeptiker

Saszeline er blandt andet yderst skeptisk overfor den kommende coronavaccine. Foto: Kaspar Wenstrup

I hvert fald er Facebook og Instagram begyndt at blokere flere af hendes stories – og også et opslag – som hun har delt de seneste dage på sin instagram-profil.

Foto: Instagram

(Foto: Instagram)

Til blokeringen har Instagram og Facebook meddelt, at uafhængige faktatjekkere har vurderet, at der er tale om falske oplysninger.

Foruden at få flere af sine opslag blokeret har Saszeline de seneste uger også mistet tusindvis af følgere. Inden de kontroversielle udtalelser om coronavirus, coronavaccine og COVID-19 havde Saszeline omkring 92.000 følgere. I skrivende stund er tallet faldet til 88.500.

I sidste uge kom det også frem, at skønhedsklinikken N'AGE har opsagt samarbejdet med Saszeline:

- Det er os, der har stoppet samarbejdet. Vi gjorde det i forrige uge, efter vi blev gjort bekendt med hendes profil og hendes holdninger omkring vacciner, sagde den administrerende direktør Sanne Lønskov til SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close