Kendte 25. december 2021

Sviner "Sex and the City"-stjerne: Hun tror, hun ved alt

Cynthia Nixon, der spiller rollen som Miranda, har ifølge ikonisk kostumedesigner ingen anelse om, hvad hun taler om, når det kommer til at vælge outfits til "And Just Like That"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er åbenbart ikke kun Kim Cattrall, der er kendt for sin rolle som Samantha i tv-serien "Sex and the City", der kunne skabe ravage på settet.

Og selvom de fleste SatC-fans mest snakker om det der dødsfald, og hvorfor filan Carrie ikke bare ringede 112, så handler dramaet internt på produktionen om noget helt andet.

Da "Sex and the City" oprindeligt kørte hen over skærmen, var det den ikoniske kostumedesigner Patricia Feld, der stod for at sammensætte kvindernes fantastiske outfits. Desværre har hun ikke haft mulighed for at genoptage sit arbejde på "Sex and the City"-rebootet, "And Just Like That".

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Cynthia Nixon (th.) er eftersigende lidt af en diva, når det kommer til at skulle klædes på til tv-serien "And Just Like That". (Foto: MEGA)

Det skyldes, at hun nu arbejder på den ultrapopulære ungdomsserie af ultra tvivlsom kvalitet, "Emily In Paris", der findes på Netflix.

Det betyder dog ikke, at hun ikke har noget at sige om den nye version af HBO-serien, der tidligere på måneden havde premiere på seriens to første afsnit.

I et interview med Sunday Times fortæller Patricia Feld, hvad hun synes om Molly Rogers arbejde på serien. Molly er nemlig den, der i denne omgang står for at klæde de populære newyorker-damer på, og i forbindelse med interviewet langer kostumedesigneren ud efter især en af seriens skuespillere.

- Jeg kan godt lide noget af det. Jeg kan ikke lide det hele, men jeg ved, hvad Molly skal håndtere, siger hun og fortsætter:

- Jeg kender de tøser! Sarah Jessica Parker tror, hun ved alting - og det gør hun. Cynthia Nixon tror, hun ved alting - og det gør hun ikke. Selv i dag når jeg taler med Molly, så handler det om Cynthia. Så siger jeg til hende: "Jeg kan godt huske, hvad du går igennem".

Av!

Sponsoreret indhold