Hollywood23. oktober 2017

Kim Cattrall om "SATC"-pigerne: Vi var aldrig venner

Hvis du gik og troede, at Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon var bedste veninder, efter de havde spillet sammen i "Sex and the City", så kan du godt tro om
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16.2.55067351_1.jpg
 Foto: All Over

På TV var de de bedste veninder i verden, men i virkeligheden, så var de slet ikke veninder.

Eller Kim Cattrall, der spillede Samantha Jones, var i hvert fald ikke veninder med de tre andre piger. Det fortæller hun i et nyt interview.

Det fortalte hun i går i et interview med Piers Morgan.

- Vi har aldrig været venner. Vi har været kollegaer og på mange måder er det et sundt sted at være, fordi så har du klare linjer mellem dit profesionelle liv og dit personlige liv. De har alle børn, og jeg er ti år ældre end dem, og specielt efter serien sluttede har jeg brugt et meste af min tid uden for New York, så jeg ser dem ikke. Det vi havde til fælles var serien, og serien er slut, fortæller Kim i interviewet med Piers Morgan.

Faktisk kan Kim Cattrall slet ikke huske, hvornår hun sidst havde kontakt med sine tre tidligere kollegaer.

- Det må have været til et eller andet event. Jeg husker det slet ikke. Og det er en anden ting, der er virkelig skuffende. Ingen prøver nogensinde at kontakte dig og sige: "Hvordan går det?", siger Kim.

Kim Cattrall fortæller også i interviewet, at det var seriens vilde arbejdsbyrde, der er skyld i, at hun aldrig fik børn.

"Sex and the City 3" blev aflyst

"Sex and the City"-fans jublede, da det tilbage i december sidste år kom frem, at en tredje film om Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda var i støbeskeen.

Men kort tid inden indspilningerne skulle til at i gang, kunne Daily Mail afslører, at det kommende filmprojekt var kuldsejlet.

Det var angiveligt Kim Cattrall, der havde stillet en lang række krav, som ikke kunne opfyldes, og derfor blev der altså ikke nogen ny film om den fashionable kvartet på Manhattan.

Produktionen af den tredje film skulle ellers have været påbegyndt tilbage i september, men da filmselskabet Warner Bros, der står bag "Sex and the City"-filmene, ikke ville indfri Kim Cattralls krav, blev hele projektet skrinlagt.

Michael Patrick King, der også står bag de originale TV-afsnit, havde ellers et manuskript klar, men nu ser det ud til, at det aldrig ser dagens lys.

- Manuskriptet er fantastisk. Fansene ville ellers have elsket filmen, men Warner Bros kunne ikke opfylde hendes latterlige krav. Kim har sat alles liv på stand-by. Hendes opførsel er meget skuffende. Vi skulle optage filmen, og nu spekulerer alle over, om filmen nogensinde bliver lavet. Alle er meget kede af, at fansene nu går glip af, hvad der skulle være en vidunderlig historie om vores fire favoritkvinders liv, lød det fra en insider i september.

Du kan se, hvordan de fire piger ser ud i dag, i galleriet herunder

Sex And The City stjernerne i dag - april 2017

Sponsoreret indhold