Storbarmet Hollywood-stjerne er gravid igen

Amber Rose

Amber Rose

Foto: MEGA

Hollywood-godten Amber Rose skal være mor for anden gang. Det fortæller den storbarmede skønhed på sin Instagram-profil.

Sammen med kæresten Alexander Edwards venter den veldrejde diva parrets første barn. De vordende forældre flyder naturligvis over af lykke.

- Alexander og jeg er super glade for at annoncere, at vi venter en sød, lille baby dreng, skriver Amber Rose til et billede af hende selv under en ultralydsscanning.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den veldrejde babe har i forvejen sønnen Sebastian sammen med sin tidligere mand, rapperen Wiz Khalifa. Det forhenværende par nåede at være mand og kone i tre år.

Også den kommende far Alexander Edwards er naturligvis lykkelig over udsigten til en familieforøgelse. Han har ligeledes delt billedet af Amber på sin Instagram-profil.

Parret har fået en masse lykønskninger af deres kendte venner. Blandt andet har rapperen Tyga og skuespilleren Demi Lovato sendt hilsner afsted.

Amber Rose blev for alvor kendt for omkring ti år siden, da hun dannede par med Kanye West. De to nåede at være sammen i to år, inden de i 2008 gik fra hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Amber Rose og Kanye West (Foto: MEGA)

Amber Rose har i forvejen sønnen Sebastian på seks år sammen med eksmanden Wiz Khalifa.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close