Amber Rose åbner op om bruddet med Kanye: Jeg var knust

Amber Rose så dejlig ud på den røde løber.

Amber Rose så dejlig ud på den røde løber.

Foto: All Over Press)

Av, av, av ...

Kanye West har flere gange offentligt omtalt sin ekskæreste Amber Rose, som er kendt for sine letpåklædte billeder, i mindre flatterende vendinger. 

Indtil nu har modellen og rapper Amber Rose forholdt sig tavs om det to år lange forhold til den provokerende rapper. 

Men nu tager hun bladet fra munden og fortæller i følge US Magazine i talkshowet "Everyday struggle", at hun var knust efter bruddet. 

- Det eneste, jeg fik af ham var en plads i rampelyset. Oveni det knuste han mit hjerte, og jeg måtte bare finde mig i det, fortæller hun åbenhjertigt i interviewet. 

Kanyes prisvindende album "My beautiful dark twisted fantasy" er baseret på deres stormfulde forhold, som nær havde ødelagt den frække model.

- Det er en historisk del af hip-hoppen, og jeg er taknemlig for at være en del af den, men det var ikke en god tid for mig, siger hun.

- Jeg er berømt, og jeg er på røven. Jeg kan ikke date nogen. Jeg kan ikke udtale mig om noget på internettet, fordi Kanye har så stor indflydelse. Hvis jeg skulle tage livet af mig selv, havde jeg gjort det i den periode, forklarer hun.

Kanye har mange gange været ude med riven over for sin eks. 

Blandt andet da han skrev, at hans nuværende kone Kim Kardashian forlangte, at hun gik i bad 30 gange, før de kunne have sex.

Den frække rapper og model har flere gange luftet babs og nutte.
 
Se de pikante billeder i galleriet herunder:
 

GALLERI: Amber Rose viser bryster

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close