Hollywood30. august 2016

WAUW!: Amber Rose viste kavalergang

Amber Rose strålede på den røde løber
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amb1.jpg
 Foto: All Over Press)
Amber Rose, der tidligere har været kæreste med Kanye West og derpå gift med rapperen Wiz Khalifa, strålede på den røde løber, da der natten til mandag (dansk tid) blev uddelt Video Music Awards fra MTV. Hun har ikke set så godt ud længe og kom i en sort buksedragt med en meget dyb udskæring, der afslørede en blonde-bh og en meget flot kavalergang.
Håret behøvede hun ikke at gøre meget ved. Hun kom med sin velkendte afblegede karseklippede frisure. Læberne havde fået en ordentlig gang rødt.
Efter prisuddelingen skulle der være nattefest, og her skruede Amber yderligere op for virkemidlerne med en fræk sort sag, der var lige ved ikke at kunne holde på hendes velvoksne barm.
https://imgix.seoghoer.dk/amb2.jpg

Den sorte sag, Amber havde på til nattefesten. (Foto: All Over Press)

Hun har godt gang i karrieren på det personlige plan med sit eget talkshow på VH1 og deltagelse i USA's udgave af 'Vild med dans' senere i år.
At den 32-årige Amber ikke er den generte type, kan du forvisse dig om i galleriet herunder. Her både bader og solbader Amber topløs i to forskellige situationer med frit kig til hendes flotte bryster:

Amber Rose 3008 2016

null

Sponsoreret indhold