Kendte26. april 2019

Stop det! Justin Bieber sætter fans på plads

Som en af verdens største stjerner har Justin Bieber naturligvis flere millioner fans. Men det er ikke dem alle, der opfører sig, som han gerne vil have det. Derfor har den 25-årige hitmager nu sat flere af sine "Belibers" på plads
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega114779_013.jpg
 Foto: MEGA

En fan af megastjernen Justin Bieber går som bekendt under navnet "Belieber". Og dem er der stadig rigtig mange af, selv om der har været stille omkring den storhittende fyr i noget tid, hvad angår hans musik.

null

Det er dog ikke alle fans, som ligefrem opfører sig, som Bieber gerne vil have det. I hvert fald har han på sin Instagram-profil langet ud efter flere af sine faste støtter.

I et opslag på sin Instagram-story henvender Justin sig til sine fans og "Beliebers" med et - for ham - vigtigt budskab. Og han holder sig ikke tilbage.

- Beliebers og fans. Folk, der besvarer had med had, får bare cyklussen til at køre rundt. Svar med kærlighed! lyder opfordringen fra "Sorry"-sangeren, som tydeligvis er træt af den hårde tone på de sociale medier.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-04-26_kl._09.32.47.png
 Foto: Instagram/Justin Bieber

Her er beskeden, som Justin Bieber sendte til sine fans (Foto: Instagram/Justin Bieber)

null

På især Instagram bliver store stjerner som Justin Bieber mødt med helt utrolige mængder had. Mange mennesker får det åbenbart godt med sig selv af at svine kendte mennesker, som de ikke kan lide, til.

Og det er superstjernen - som vi alle har kendt, siden han for første gang udgav musik i 2008 - godt og grundigt træt af.

- Jeg ved, at i vil have min ryg til hver en tid, men jeg ville have, at i ignorerede det eller forklarede, hvordan mobning får jer til at føle, lyder det fra Bieber, som værdsætter støtten fra sine fans men samtidig ville ønske, at den kom anderledes til udtryk.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/justin_bieber_og_hailey_baldwin.jpg
 (Foto: MEGA)

Justin ser ud til at fundet sin drømmepige. I hvert fald er han blevet gift med den smukke model Hailey Baldwin, som nu har taget hans efter navn og derfor hedder Hailey Bieber (Foto: MEGA)

null

Justin Bieber har mere end 100 millioner følgere på Instagram, og der er derfor rigeligt med mennesker, som kan skrive hadfyldte kommentarer til den storhittende damebedårer.

null

Sponsoreret indhold