Stop det! Justin Bieber sætter fans på plads

Foto: MEGA

En fan af megastjernen Justin Bieber går som bekendt under navnet "Belieber". Og dem er der stadig rigtig mange af, selv om der har været stille omkring den storhittende fyr i noget tid, hvad angår hans musik.

Det er dog ikke alle fans, som ligefrem opfører sig, som Bieber gerne vil have det. I hvert fald har han på sin Instagram-profil langet ud efter flere af sine faste støtter.

I et opslag på sin Instagram-story henvender Justin sig til sine fans og "Beliebers" med et - for ham - vigtigt budskab. Og han holder sig ikke tilbage.

- Beliebers og fans. Folk, der besvarer had med had, får bare cyklussen til at køre rundt. Svar med kærlighed! lyder opfordringen fra "Sorry"-sangeren, som tydeligvis er træt af den hårde tone på de sociale medier.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her er beskeden, som Justin Bieber sendte til sine fans (Foto: Instagram/Justin Bieber)

På især Instagram bliver store stjerner som Justin Bieber mødt med helt utrolige mængder had. Mange mennesker får det åbenbart godt med sig selv af at svine kendte mennesker, som de ikke kan lide, til.

Og det er superstjernen - som vi alle har kendt, siden han for første gang udgav musik i 2008 - godt og grundigt træt af. 

- Jeg ved, at i vil have min ryg til hver en tid, men jeg ville have, at i ignorerede det eller forklarede, hvordan mobning får jer til at føle, lyder det fra Bieber, som værdsætter støtten fra sine fans men samtidig ville ønske, at den kom anderledes til udtryk.

Artiklen fortsætter under billedet...

Efter en lynromance fik Justin Bieber og Hailey Baldwin i år papir på hinanden.

Den 24-årige popprins og den 22-årige model datede i februar 2015 til april 2016, men i juni i år blev de atter set sammen. 

Og alt tydede på, at genforeningen var ganske ægte og ikke mindst alvorlig. Måneden efter friede hitsangeren da også til Stephen Baldwins datter. 

I midten af september blev turtelduerne så i al hemmelighed gift på rådhuset i New York. 

Efterfølgende tog Hailey Baldwin sin ægtemands ægtenavn, så hun nu hedder Hailey Bieber.

Ifølge rygterne har parret, der er meget religiøse, planer om at holde et ”rigtigt” bryllup, så vi har altså stadig til gode at se Hailey stå hvid brud.

Justin ser ud til at fundet sin drømmepige. I hvert fald er han blevet gift med den smukke model Hailey Baldwin, som nu har taget hans efter navn og derfor hedder Hailey Bieber (Foto: MEGA)

Justin Bieber har mere end 100 millioner følgere på Instagram, og der er derfor rigeligt med mennesker, som kan skrive hadfyldte kommentarer til den storhittende damebedårer.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close